Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα βοηθά Μάρκο και Αλεξάνδρα να το σκάσουν από το Κιάρι
Media

Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα βοηθά Μάρκο και Αλεξάνδρα να το σκάσουν από το Κιάρι

Έρωτας φυγάς - Εξελίξεις που ανατρέπουν όσα περιμέναμε έρχονται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς». Όπως θα δούμε, η Μαργέτα Δεμερτζή καταλαβαίνει πως ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα ετοιμάζονται να το σκάσουν μαζί με τα παιδιά τους και αποφασίζει να τους βοηθήσει.

Η Μαργέτα Δεμερτζή είναι μία γυναίκα με πολλές πλευρές,, που διαθέτει την οξυδέρκεια να αντιλαμβάνεται τα λάθη και να αναλαμβάνει τις ευθύνες της. Από τα πρώτα επεισόδια του Β' κύκλου της δραματικής σειράς εποχής του OPEN «Έρωτας φυγάς» το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί μία μεγάλη μεταστροφή στη συμπεριφορά της. Μέρα με την ημέρα, βλέπουμε την ηρωίδα να αναθεωρεί ακόμη περισσότερο τη στάση της προς τη νύφη της και να στέκεται απέναντι στις αποφάσεις του γιου της.

erotas-fygas-alexandra.jpg

Στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς, η Αλεξάνδρα, έχοντας επιστρέφει στο αρχοντικό, ανακτά τις δυνάμεις της μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από την Ευγενία, ενώ φαίνεται πως έχει αποκατασταθεί και η σχέση της με τον Ιάσονα. Ωστόσο, στην καρδιά και στο μυαλό της ήταν και παραμένει πάντα ο Μάρκος. Μάλιστα, όπως θα δούμε, οι δυο τους οργανώνουν μία νέα κρυφή συνάντηση, την ώρα που η Ευγενία παρακολουθεί την κάθε τους κίνηση και είναι έτοιμη να τους... τσακώσει ξανά. Τελικά, το πρώην ζευγάρι βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο μέρος και ύστερα από μία ειλικρινή κουβέντα αποφασίζει να προσπαθήσει να το σκάσει ξανά από την περιοχή προκειμένου να ζήσει-επιτέλους-τη ζωή που στερήθηκε.

erotas-fygas-(1).jpg

Αυτή τη φορά, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα θέλουν να πάρουν μαζί τους και τα τρία τους παιδιά, τον Πωργόκη, τη Μυρσίνη και τον Στέφανο, και να γίνουν αληθινή οικογένεια. Σύντομα, η Μαργέτα ανακαλύπτει τις προθέσεις τους και κάνει κάτι εντελώς απροσδόκητο! Συγκεκριμένα, αποφασίζει να τους βοηθήσει να φύγουν. Με την κίνησή της αυτή να σταθεί στο πλευρό τους, διευκολύνοντας τη μεγαλη τους έξοδο από το Κιάρι, η γυναίκα προδίδει τον γιο της, όμως ταυτόχρονα βάζει ένα τέλος στα δεινά όλων. Η Μαργέτα οδηγείται σε αυτή την πράξη διότι έχει μετανιώσει που χώρισε ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι, αναγκάζοντας την Αλεξάνδρα να παντρευτεί τον Ιάσονα.

EROTAS-FYGAS.jpg

Ταυτόχρονα, η αποστροφή του γιου της προς το πρόσωπό της και η λατρεία που δείχνει για τη μεγαλύτερη εχθρό της, την Ουρανία, συντελούν καταλυτικά στην απόφαση αυτή. Εφόσον αισθάνεται ότι αυτή είναι η πιο σωστή λύση για όλους, η Μαργέτα βρίσκει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα και τους ανακοινώνει ότι σκοπεύει να τους βοηθήσει να το σκάσουν. Φυσικά, η νύφη της ξαφνιάζεται και δυσκολεύεται να την πιστέψει, ενώ πολύ επιφυλακτικός δείχνει να είναι και ο Μάρκος. Παρ' όλα αυτά, μην έχοντας πολλές επιλογές, πείθονται απ’ όσα τους λέει και δέχονται τη χείρα βοήθειας που τους προσφέρει, αφήνοντας τη Μαργέτα να γίνει ο πιο απροσδόκητος σύμμαχός τους στην προετοιμασία αυτής της νέας απόπειρας φυγής.

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved