Κατερίνα Λέχου: Το απίστευτο περιστατικό στο «Νησί» - Ήπιε δεκαπέντε ρακές για να το ξεπεράσει
Media

Κατερίνα Λέχου: Το απίστευτο περιστατικό στο «Νησί» - Ήπιε δεκαπέντε ρακές για να το ξεπεράσει

Είναι η Βίκυ-Στέλλα από το «Είσαι το ταίρι μου», είναι η Ελένη από το «Νησί» και βεβαίως η τηλεοπτική Δαμιανή από τη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα» που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο λεπτό. Ο λόγος για την Κατερίνα Λέχου που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα της τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η ίδια διαθέτει το πακέτο της επιτυχίας, συνδυάζοντας την εντυπωσιακή της εμφάνιση με ένα τεράστιο υποκριτικό ταλέντο.

Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες και ο ρόλος που εκτόξευσε τη δημοτικότητά της ήταν, χωρίς καμία αμφιβολία, στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Είσαι το ταίρι μου» το 2002.

3dd4dd08-lehou.webp

Όταν πρωταγωνίστησε «Στο Νησί»

Η σειρά που την καθιέρωσε και σε δραματικούς ρόλους ήταν «Το Νησί» που προβλήθηκε από το Mega τη σεζόν 2010-2011 και είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 11 Οκτωβρίου 2010 και το τελευταίο στις 23 Μαΐου 2011. Θεωρείται μια από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές (για τηλεοπτική σειρά), με συνολικό κόστος 3.900.000 ευρώ.

Το 2018 η Κατερίνα Λέχου θυμήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά, όταν για τις ανάγκες μιας σκηνής κλήθηκε να πετάξει ένα μαχαίρι προς μια κατεύθυνση το οποίο χτύπησε τον camera man!

Η ίδια είχε πει:

«Σε μια σκηνή είναι ο μικρός με τον κατάδικο μέσα στο σπίτι που έχει μπει και του δίνει κάτι μαχαίρια, του δίνει και πίνει και μπαίνω εγώ από έξω και παίρνω το μαχαίρι που έχει καρφωμένο πάνω στο τραπέζι, το πετάω πίσω και του λέω φύγε από το σπίτι. Το μαχαίρι δεν ήταν ψεύτικο, ήταν αληθινό γιατί είχε καρφωθεί προηγουμένως στο τραπέζι και έτσι όπως το πετάω πίσω, πέφτει στο πόδι του καμεραμάν, του σκίζει το τζιν και κάνει έξι ράμματα. Αυτός μου είπε ότι δεν θα με ξεχάσει ποτέ. Θα με θυμάται θέλοντας και μη. Έπαθα μεγάλη ταραχή για το κακό που έκανα στον άνθρωπο. Λίγο παρακάτω σταμάτησα, ήταν ένας γέρος με μια γρια, μου λέει «Κοπελιά, μη βρίζεις, μην φωνάζεις, κάτσε να πιεις μια ρακή. Και κάθισα και ήπια 15 ρακιές για να συνέλθω!» διηγήθηκε η Κατερίνα Λέχου.

H Κατερίνα Λέχου ανέφερε ένα ακόμη περιστατικό, αυτή τη φορά από τα γυρίσματα του «Είσαι το Ταίρι μου» στην Αυστραλία, όπου για μια σκηνή στην παραλία οι άνθρωποι της παραγωγής «χτένισαν» όλη την αμμουδιά για να μην υπάρξει πιθανότητα να τραυματιστεί κάποιος ηθοποιός.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved