Το Ναυάγιο: Τα όνειρα των επιβατών ναυαγούν για πάντα στο Αιγαίο
Media

Το Ναυάγιο: Τα όνειρα των επιβατών ναυαγούν για πάντα στο Αιγαίο

Το Ναυάγιο - Επιβάτες, έχοντας στις αποσκευές τους την ελπίδα και όνειρα για μία καλύτερη ζωή, ταξιδεύουν με το πλοίο «Φοίνιξ» από την Κρήτη για τον Πειραιά. Κανείς, όμως, δεν δίνει σημασία στις προειδοποιήσεις για τον κακό καιρό και τα προβλήματα του πλοίου με αποτέλεσμα εκείνο να βυθίζεται.

Κύθηρα, δεκαετία του '60. Η Ειρήνη και ο Απόστολος λαμβάνουν ένα γράμμα που τους καλεί στη Γαλλία, καθώς ένας οίκος αρωμάτων επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει το άρωμα που έφτιαξαν στο εργαστήρι τους. Όσο μεγάλη, όμως, κι αν είναι η χαρά τους και η θέλησή τους για να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα, υπάρχει ένα εμπόδιο: Από το νησί τους δεν αναχωρεί ούτε αεροπλάνο ούτε πλοίο. Ψάχνουν, λοιπόν, τρόπο να φτάσουν στον προορισμό τους. Παράλληλα, δύο φοιτητές, ο Μάκης και η Λίνα, γνωρίζονται στη διαδρομή του καραβιού από τον Πειραιά προς την πατρίδα τους, τα Χανιά, και ένα ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσά τους.

1693419264345-59047059-navagio.jpg

Το Ναυάγιο

Αυτό που δεν γνωρίζουν, όμως, είναι πως τις οικογένειές τους τις ενώνει ένα χρέος και μία μεγάλη ιστορία από το παρελθόν. Την ίδια στιγμή, σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης, μια βεντέτα κινδυνεύει να ξεκινήσει μεταξύ δύο νεαρών αντρών, του Πέτρου και του Γιάννη. Όσο οι μέρες περνούν, η Ειρήνη και ο Απόστολος καταφέρνουν να πείσουν τον καπετάν Στελή να τους μεταφέρει με το καΐκι του στην Κρήτη και από εκεί να ταξιδέψουν με το καράβι «Φοίνιξ» ως την Αθήνα για να προλάβουν την πτήση τους για τη Γαλλία. Εν τω μεταξύ, ένας από τους μηχανικούς του πλοίου «Φοίνιξ», ο Μιχάλης, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση του πλοίου. Κανείς, ωστόσο, δεν του δίνει σημασία.

navagio-pano.jpg

Το Ναυάγιο

Ένας πυροβολισμός προκαλεί φόβο για νέα βεντέτα

Η Λίνα έρχεται σε σύγκρουση με τον πατέρα της, όταν εκείνος μαθαίνει πως η κόρη του θέλει να γίνει ηθοποιός καιτης απαγορεύει να ξαναπάει στην Αθήνα. Από την άλλη, ο Μάκης με τους φίλους του συμμετέχουν στην «αρπαγή» μιας κοπέλας, που θέλει να παντρευτεί με τον αγαπημένο της. Ο γιος του ιερέα που τελεί τον γάμο δεν είναι άλλος από τον Πέτρο, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα μπλέκει σε έναν τσακωμό με τον Γιάννη. Τα αίματα ανάβουν, ένα όπλο εκπυρσοκροτεί και το νήμα της ζωής κάποιου κόβεται για πάντα. 0 Γιάννης πέφτει στο έδαφος θανάσιμα τραυματισμένος. Λίγη ώρα αργότερα, η μητέρα του Πέτρου μαθαίνει για τον θάνατο του Γιάννη και προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό, πείθοντας τον γιο της να μην παραδοθεί στην Αστυνομία.

Ταυτόχρονα, η Λίνα ψάχνει τρόπους να το σκάσει από το σπίτι της για να ταξιδέψει κρυφά στην Αθήνά και να κυνηγήσει το όνειρό της στην υποκριτική. Παράλληλα, ο Μάκης αντιλαμβάνεται τα οικονομικά προβλήματα του πατέρα του,' αλλά δεν γνωρίζει πως η οικογένειά τού χρωστάει πολλά χρήματα στον πατέρα της Λίνας. Στα Χανιά τώρα, φτάνει ένα ζευγάρι, ο Βασίλης και η Ασημίνα, των οποίων ο γάμος κλονίζεται από ένα μεγάλο μυστικό που κινδυνεύει να βγει στο φως όσο βρίσκονται στην Κρήτη. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη και ο Απόστολος φτάνουν με ασφάλεια στα Χανιά έχοντας γλιτώσει από μία τρομερή φουρτούνα. Είναι σίγουροι ότι πλέον θα ταξιδέψουν με ασφάλεια ως τον Πειραιά με το «Φοίνιξ». Δεν ξέρουν, όμως, ότι η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς και για δεκάδες ακόμα ανυποψίαστους επιβάτες του μοιραίου πλοίου.

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved