«Η Μάγισσα»: Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα αρχίζει να φουντώνει ξανά…

Ο Αναστάσης Ροϊλός στον ρόλο του Αντρέι.

Media

«Η Μάγισσα»: Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα αρχίζει να φουντώνει ξανά…

«Η Μάγισσα» - Δευτέρα 2 Οκτωβρίου: Το μυστικό της Θεοφανώς ξεσκεπάζεται καθώς αναγκάζεται να το ομολογήσει στον Μάρκο και τον Μιχαήλ. 

Ο Μιχαήλ αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της, για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού. Η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας, αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους.Ο Πετρούνης εξομολογείται στον παπά-Νικόδημο μια κρυφή του επιθυμία και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός.

H-MAGISSA.jpg

Ο Τζανής επιστρέφει απ’ το ταξίδι του, αλλά μια απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όριά του.Η Μεταξία αποφασίζει να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς, μαρτύριο.Ο Αντρέι θα ανακαλύψει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού.Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα, φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά…

«Η Μάγισσα»-Το τρέιλερ

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Μάρκος πείθει τη Θεοφανώ να τον οδηγήσει στη γυναίκα που ήταν με τον Πανάγο το βράδυ που χάθηκε το βρέφος, βάζοντας τη Θεοφανώ σε μεγάλους μπελάδες. Ο Μιχαήλ παλεύει με τις τύψεις του καθώς μοιράζει την καρδιά του ανάμεσα σε δυο γυναίκες.

Ο Σπήλιος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα στη ρήξη του με τον Μιχαήλ. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει περισσότερες ευθύνες στον Τζανή και τον βάζει δίπλα στον Μάρκο. Ένα όραμα της Θεοφανώς θα προκαλέσει καινούριες αναταράξεις στον πύργο...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved