Το Ναυάγιο – H συγκλονιστική έναρξη, ο προφητικός εφιάλτης και τα δέκα δευτερόλεπτα ανατριχίλας
Media

Το Ναυάγιο – H συγκλονιστική έναρξη, ο προφητικός εφιάλτης και τα δέκα δευτερόλεπτα ανατριχίλας

Με μία άκρως συγκλονιστική σκηνή ξεκίνησε η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του Mega, Το Ναυάγιο, το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου.

Η σειρά βασίζεται στην τραγωδία της Φαλκονέρας που στοίχισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων. Συγκεκριμένα περιστρέφεται γύρω από το ναυάγιο του οχηματαγωγού «Ηράκλειον», που βυθίστηκε το 1966 στα ανοιχτά της βραχονησίδας Φαλκονέρα και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, στο μοιραίο αυτό ταξίδι. Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις. Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την Aθήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες.

Οι τηλεθεατές ανατρίχιασαν από το πρώτο δευτερόλεπτο με τον εφιάλτη που είδε η ηρωίδα με το όνομα Ειρήνη. Πρόκειται για το προφητικό όνειρο που βλέπει τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Το twitter υποκλίθηκε στη νέα αριστουργηματική παραγωγή:

Η υπόθεση της σειράς
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το ναυάγιο του οχηματαγωγού «Ηράκλειον», που βυθίστηκε το 1966 στα ανοιχτά της βραχονησίδας Φαλκονέρα και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, στο μοιραίο αυτό ταξίδι. Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις. Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την Aθήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες.

Στο ναυάγιο, ωστόσο, που έγινε πάλεψαν για τη ζωή τους… Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του «Ηράκλειον», αντικρίζει τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved