Ειρήνη Πιπιτσούλη: Η πρώτη νικήτρια της Φάρμας στην Ελλάδα - Θυμάστε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι;
Media

Ειρήνη Πιπιτσούλη: Η πρώτη νικήτρια της Φάρμας στην Ελλάδα - Θυμάστε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι;

Η Φάρμα είναι το ριάλιτι επιβίωσης που έκανε πρεμιέρα για άλλη μια φορά στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του Star με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το ριάλιτι έχει διανύσει πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα καθώς ξεκίνησε να προβάλλεται πριν από 22 ολόκληρα χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Το τρέιλερ από τον νέο κύκλο του ριάλιτι στο Star

Στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι που προβλήθηκε στο Mega είχαν λάβει μέρος 14 άντρες και γυναίκες οι οποίοι έζησαν την μοναδική αυτή εμπειρία για 90 ολόκληρες μέρες.

Το πρώτο τρέιλερ του ριάλιτι στην Ελλάδα με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Νικήτρια του πρώτου κύκλου ήταν η Ειρήνη Πιπιτσούλη, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, να βγάλει εκτός όλους τους συμπαίκτες της και να κερδίσει 150.000 ευρώ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Ειρήνη Πιπιτσούλη προτίμησε να αφήσει πίσω αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι και να επιστρέψει στην ζωή που έκανε. Η Ειρήνη τότε ήταν ναυαγοσώστρια και στη συνέχεια έγινε δύτρια. Η ίδια είναι λάτρης των extreme sports και ασχολήθηκε αρκετά με αυτό το κομμάτι.

Ο τελικός της πρώτης Φάρμας είχε καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

Μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού η Ειρήνη Πιπιτσούλη, η οποία κέρδισε το διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή ποσό των 150.000 Ευρώ, στερώντας τα από τον 49χρονο τότε Γιάννη Μασαλά.

Δείτε εικόνες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved