Ξέσπασε η Καινούργιου:  «Πόσο άρρωστο μυαλό πρέπει να έχεις για να το κάνεις αυτό;»
Media

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Πόσο άρρωστο μυαλό πρέπει να έχεις για να το κάνεις αυτό;»

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της για τα fake news που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για τον Βασίλη Καρρά.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε πως: «Γυρνώντας σπίτι το Σάββατο είδα τη χυδαιότητα που ξεκίνησε μέσα από τα social media που αφορά στη ζωή του Βασίλη Καρρά», είπε. Η είδηση αυτή κυκλοφόρησε μέσα από ένα tweet και με hashtag το famestory. «Το έκαναν επίτηδες, είναι σοκαριστικό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου. "Το χρησιμοποιήσαν. Πόσο άρρωστο μυαλό πρέπει να έχεις για να το κάνεις αυτό;», συνέχισε.

kainourgiou-karraw-(2).jpg

Η διάψευση φυσικά δεν άργησε να έρθει αρχικά από τον συνθέτη και φίλο του Βασίλη Καρρά, Μιχάλη Τουρατζή, ο οποίος έγραψε ότι: «ο Βασίλης Καρράς είναι καλά και δίνει τον αγώνα του». καθώς όλοι γνωρίζουν ότι έχει προβλήματα υγείας.
Αργότερα ήρθε και επίσημη ανακοίνωση από τους φανατικούς θαυμαστές μέσα από το επίσημο fan page του Βασίλη Καρρά.

kainourgiou-karraw-(3).jpg

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο δικηγόρος του καλλιτέχνη αναφέροντας τα παρακάτω: «Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο που Βασίλη Καρρά και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται»

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος απο τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του. Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο καλλιτέχνης δε βρίσκεται πια στη ζωή.

karras.jpg

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα απο αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα απο εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο απο ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved