Καινούργιου – Μικρούτσικος: Tα νούμερα τηλεθέασης, ο Λιάγκας, οι καβγάδες και ο… θρίαμβος!
Media

Καινούργιου – Μικρούτσικος: Tα νούμερα τηλεθέασης, ο Λιάγκας, οι καβγάδες και ο… θρίαμβος!

Ένα απίθανο διάλογο έκαναν το πρωί της Δευτέρας (2-10) στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι δυο συνεργάτες καταπιάστηκαν από όλα όσα είπε ο Ανδρέας καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου σχετικά με τα νούμερα και τους καβγάδες στην εκπομπή.

«Εδώ ο Ανδρέας, χθες που ήταν στη Σίσσυ, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε ότι την Τετάρτη που ξεκινάει η Τσολάκη, θα φροντίσει να μην προκαλέσει εντάσεις και τσακωθούμε και κάνουμε νούμερα», είπε η παρουσιάστρια με τον Ανδρέα να απαντά: «Είπα ότι θα είμαι ουδέτερος, για να τη βοηθήσω, ώστε να της δώσουμε μια αβάντα. Η Τσολάκη είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, γλυκό, ταλαντούχο, που έχω πολύ καλή σχέση μαζί της. Την εκτιμώ. Αυτό που είπα στη Σίσσυ, ήταν μια φιλοφρόνηση προς την Τσολάκη. Αν φροντίσεις την Τετάρτη να με κάνεις έξαλλο, θα δεις αν τσακωθούμε ή όχι».

kain-mikrou-(1).jpg

Κ.Κ: Με την Τσολάκη, με την Σίσσυ, με όλες εκτός από εμένα. Υπονόησες ότι κάνουμε νούμερα μόνο όταν λες κάτι εσύ. Σαν να λες ότι κάνουμε νούμερα μόνο όταν έχουμε εντάσεις

Α.Μ: Αυτό είναι ένα γεγονός που έχει συμβεί. Δεν κάθομαι να ερμηνεύω τα πράγματα. Η εκπομπή πάει καλά γιατί είναι καλοκουρδισμένη.

Κ.Κ: Έλειπες και κάποιες μέρες και καλά πήγαμε.

Α.Μ: Την τελευταία μέρα που έλειπα, την Παρασκευή, 12άρια είδα.

Κ.Κ: Την Παρασκευή που κάναμε το 12άρι και ο Λιάγκας έκανε μια φορά 17%, εδώ ήσουν. Μία ημέρα. Να είναι καλά.

Δες το σχετικό απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved