Η Μάγισσα: Χαμός στο Twitter με την ερωτική σκηνή που έφερε την μεγάλη ανατροπή
Media

Η Μάγισσα: Χαμός στο Twitter με την ερωτική σκηνή που έφερε την μεγάλη ανατροπή

Η «Μάγισσα» επέστρεψε με ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο το βράδυ της Δευτέρας στον ΑΝΤ1 και για ακόμη μία φορά καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Στο 5ο επεισόδιο της σειράς, το μυστικό της Θεοφανώς ξεσκεπάστηκε, αφού η ίδια αναγκάστηκε να ομολογήσει στον Μάρκο και τον Μιχαήλ την αλήθεια για τα οράματά της. Από την άλλη, ο Μιχαήλ αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το χάρισμά της, για να βρει τον δολοφόνο του μωρού.

magissa.ant1tv_382841221_17892335606906356_3694937849527442766_n.jpg

Η Μάγισσα

Την ίδια στιγμή, ο Τζανής επέστρεψε απ’ το ταξίδι του και η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα, φαίνεται πως άρχισε να φουντώνει ξανά. Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως ο Τζανής έχει παράνομη σχέση με τη γυναίκα του αδερφού του, τη Μεταξία, με τους δύο τους μάλιστα να συναντιούνται και να κάνουν έρωτα.

Το παράνομο ζευγάρι καθήλωσε τους χρήστες του Twitter με την ερωτική του σκηνή.

Η Μάγισσα - Δείτε τα σχόλια:

Η Μάγισσα - Επεισόδιο 6 - Τρίτη 3 Οκτωβρίου

Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ τo στοιχείο, που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον Πύργο, γεγονός που δημιουργεί έντονη ανησυχία σε όλη την οικογένεια. Η Θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο.

Ο παπά-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου. Ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος που ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στην Θεοφανώ που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved