Έλλη Τρίγγου: Τα 72 επεισόδια της Μάγισσας, το σοκ όταν έμαθε το σενάριο και η μεταφυσική σκηνή
Media

Έλλη Τρίγγου: Τα 72 επεισόδια της Μάγισσας, το σοκ όταν έμαθε το σενάριο και η μεταφυσική σκηνή

Στην εκπομπή The 2night show φιλοξενήθηκε η Έλλη Τρίγγου το βράδυ της Δευτέρας (2-10).

Η ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην μεγάλη παραγωγή του Ant1 «Η Μάγισσα», μίλησε για τον ρόλο της ενώ αποκάλυψε σε πόσα επεισόδια θα ολοκληρωθεί η σειρά.

triggou-(1).jpg

«Ό,τι βλέπετε στη Μάγισσα έχει χτιστεί από την αρχή. Όλα τα σκηνικά και τα props είναι χειροποίητα. Καμία σχέση με τις “Άγριες Μέλισσες”. Η “Μάγισσα” έχει περισσότερες απαιτήσεις. Ολόκληρος πύργος, άλογα, στάβλοι, σιδηρουργείο, έχουμε κοτέτσι, τα κουστούμια…Είναι δύσκολα τα γυρίσματα. Έχουμε άλογα, μάχες, πειρατές, γίνεται χαμός. Έχουμε πολλά νυχτερινά και εξωτερικά γυρίσματα. Σε δάση, σε σπηλιές, σε θάλασσες, έχουμε πάει στη Μάνη, έχουμε πάει στα Τρίκαλα και θα ταξιδέψουμε ξανά»

«Μετά τις Άγριες Μέλισσες ήθελα να πάρω μια απόσταση. Ήταν μεγάλο δώρο η σειρά, αλλά ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω, ήμουν μόνο στο θέατρο. Δεν σκόπευα να μπω σε κάτι και κάποια στιγμή με κάλεσε ο Λευτέρης Χαρίτος να πιούμε κάτι και να τα πούμε και μου είπε 10 γραμμές για το τι εστί “Μάγισσα”. Έπαθα σοκ, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Κάναμε μια ολόκληρη μέρα γύρισμα για να γίνει το πρώτο μονοπλάνο για την έναρξη της “Μάγισσας”, ήταν πολύ δύσκολο παραγωγικά και υποκριτικά».

«Η Θεοφανώ είναι ερωτευμένη, μπορεί να της ξεφύγει κάποια στιγμή, έρωτας είναι αυτός δεν κρύβεται. Αυτό που γνωρίζω επίσημα είναι πως οι σεναριογράφοι μας λένε πως θα ολοκληρωθεί η σειρά στα 72 επεισόδια. Αυτό γνωρίζω. Τώρα και στις μέλισσες έτσι μας έλεγαν και κλείσαμε εικοσαετία», είπε ανάμεσα σε άλλα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved