Ελένη Μενεγάκη: «Ο Άγγελος όταν γύρισε σπίτι δεν φαντάζεστε τι μου είπε…»
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Ο Άγγελος όταν γύρισε σπίτι δεν φαντάζεστε τι μου είπε…»

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία αποκάλυψη για τον εικοσάχρονο γιο της, Άγγελο Λάτσιο και τη μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου!

Με αφορμή το απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε ελληνικό νοσοκομείο, όταν μια 13χρονη γέννησε στην τουαλέτα, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος, η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της αναφέρθηκαν στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πρώτο της παιδί.

Η ίδια αποκάλυψε πώς αντέδρασε η μητέρα της, όταν ο γιος της Άγγελος γύρισε σπίτι μετά το πρώτο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που έκανε στην Πέμπτη Δημοτικού.

1696333127838-94792961-eleni-me-aggelo.webp

Συγκεκριμένα ανέφερε η Ελένη στον αέρα της εκπομπής της: «Εγώ θα σας πω ένα πολύ απλό παράδειγμα. Όταν το πρώτο μου παιδί, την πρώτη φορά που γύρισε από το σχολείο, που στο δημοτικό κάνανε μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, γιατί πάει σε ιδιωτικό σχολείο… Όταν γύρισε σπίτι εγώ δεν ήμουν. Όταν γύρισα σπίτι με έπιασε η μητέρα μου και μου είπε “γύρισε το παιδί και δεν φαντάζεσαι τι μου έλεγε”. Ήταν πέμπτη δημοτικού.»!

eleni-me-agelo.png

Και πρόσθεσε: « Οι γονείς οι δικοί μας έχουν μεγαλώσει σε μια άλλη εποχή και όπως και να το συζητάμε σήμερα, νομίζω ότι ο τρόπος που σκέφτονται είναι ο ίδιος. Έτσι όπως μεγάλωσαν δηλαδή»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη και δείτε την τελευταία εμφάνιση που έκανε η παρουσιάστρια με τον γιο της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved