Το προξενιό της Ιουλίας: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές λίγο πριν την πρεμιέρα
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές λίγο πριν την πρεμιέρα

Super Κατερίνα: Η κάμερα της εκπομπής του Alpha βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας σειράς εποχής Το προξενιό της Ιουλίας και οι πρωταγωνιστές μίλησαν για όλα, μία ημέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς.

Ας δούμε τι είπαν οι πρωταγωνιστές πιο αναλυτικά, παρακάτω...

Ο Μελέτης Ηλίας υποδύεται τον Γιωργίκη Προβιό: «Χαίρομαι γιατί είναι μια πολύ ωραία δουλειά και περιμένουμε να την αγαπήσει ο κόσμος όπως κι εμείς. Ο ρόλος μου είναι λίγο μυστήριος, λίγο περίεργος, δεν είναι πολύ στα καλά του».

Η Ελισάβετ Μουτάφη ως Στάσα Σκούταρη: «Η Στάσα είναι η μαμά της Ιουλίας και έχουν μια παράλληλη πορεία. Έχει παντρευτεί από προξενιό, όμως ήταν πολύ τυχερή γιατί παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που ήταν πολύ γλυκός. Αλλά υπάρχει κάτι πίσω από αυτό που έχει ζήσει και δεν μπορώ να προδώσω, το οποίο συνδυάζεται και με τον έρωτα που έχει η κόρη της για το γιο του Στράτου Ραζίνη».

MELETIS-ILIAS-PROXENIO.jpg

Η Ευγενία Ξυγκόρου είναι η Ιουλία Σκούταρη: «Είναι πρόκληση για εμένα η Ιουλία γιατί είναι ένας δύσκολος ρόλος, με καθημερινά γυρίσματα και δύσκολες σκηνές οπότε η κάθε ημέρα είναι μια περιπέτεια. Η Ιουλία δε θέλει το προξενιό, είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη, που υποδύεται ο Δημήτρης Σέρφας, αλλά το πώς θα την αναγκάσει η ζωή, για το τί απόφαση πρέπει να πάρει, θα το δούμε».

Ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης είναι ο Σωτηράκης: «Στις ιστορίες του Σωτηράκη θα ‘χει χαμόγελο. Ο Σωτηράκης είναι ο χαρακτήρας που κολλά σε όλες, είναι ο μόρτης είναι και λίγο αλητάκος, είναι και του “σαλονιού και του αλωνιού”. Είναι πολύ ωραία περίπτωση και προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο ρόλος».

Η Λίλλυ Μελεμέ είναι η Κερασίνα: «Είναι μια πραγματικά πολύ προσεγμένη δουλειά, προσεγμένη στη λεπτομέρειά της και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε όλοι ασφαλείς. Έχουμε την ελευθερία να παίξουμε, να ερμηνεύσουμε και νομίζω ότι όντως θα είναι μια δουλειά αξιοπρόσεκτη».

Δείτε το ρεπορτάζ:

«Το προξενιό της Ιουλίας», πρεμιέρα αύριο Τετάρτη στις 22:40.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved