Το προξενιό της Ιουλίας - Άννα Μάσχα: «Oι γάμοι... συμφέροντος δεν έχουν σταματήσει μέχρι σήμερα»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Άννα Μάσχα: «Oι γάμοι... συμφέροντος δεν έχουν σταματήσει μέχρι σήμερα»

Το προξενιό της Ιουλίας - Στη «Χάδω» είπε «ναι» όχι μόνο γιατί της άρεσαν το σενάριο και οι άνθρωποι της σειράς, αλλά και γιατί ο ρόλος αυτός είναι εντελώς αντίθετος από εκείνον της περίφημης Διαμάντως που ερμήνευσε την περασμένη σεζόν στο «Αυτή η νύχτα μένει». «Η Χάδω δεν είναι χαρακτήρας θετικός. Αντιθέτως, είναι... σκοτεινή» μας αποκαλύπτει. Και συμπληρώνει αφοπλιστικά: «Είναι νωρίς ακόμα για να πω ανίτη... συμπαθώ! Την κατανοώ πάντως πλήρως και την υποστηρίζω 100%, αν και είναι η... κακιά της παρέας και δεν είναι και τόσο εύκολο. Θα δω βέβαια και τι μου επιφυλάσσει το σενάριο»...

Τι λέτε για τα... προξενιά;

«Όπως ξέρω από αφηγήσεις μεγαλύτερων της οικογένειάς μου, το προξενιό ήταν τότε ο κύριος τρόπος για να βρεθεί ταίρι. Υπήρχαν βέβαια και τα ταιριάσματα από έρωτα ή μπορεί κάτι να ξεκινούσε από προξενιό και στη συνέχεια να άρεσαν πράγματι ο ένας στον άλλον και η ιστορία να εξελισσόταν σε έρωτα. Εκείνο όμως που με ταράζει είναι η ιδέα να σε καταπιέσουν να παντρευτείς κάποιον που δεν αντέχεις -είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν. Αδυνατώ να διανοηθώ πώς μπορείς να αφήσεις να σε αγγίξει κάποιος που δεν τον αντέχεις. Μου φαίνεται ασύλληπτο... Από την άλλη, μπορεί να στηρίχτηκαν πολύ δυνατές σχέσεις και γάμοι πάνω σε ένα συνοικέσιο γιατί οι άνθρωποι τα βρήκαν και με έναν τρόπο αγαπήθηκαν κιόλας. Εκείνο πάντως που δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα είναι οι γάμοι... συμφέροντος».

masxa-proxenio.jpg

Εσείς τι γνώμη έχετε για τον έρωτα;

«Έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη στη ζωή ενός ανθρώπου για πολύ καιρό. Κάποια στιγμή βέβαια αυτά τα συναισθήματα καταλαγιάζουν. Εγώ τον έρωτα τον αντιλαμβάνομαι κάπως στα... κόκκινα, και τα κόκκινα κάποτε περνάνε, για να μείνουν η φροντίδα, το νοιάξιμο, η αγάπη... Ο νεανικός έρωτας έχει μια ορμή υπέροχη! Τίποτα δεν είναι σαν αυτόν! Ωστόσο σε κάθε ηλικία μπορείς να ερωτευτείς, γιατί ο έρωτας δεν είναι μόνο σαρκικός, είναι μια ανεμοδούρα του μυαλού, μια... φαντασίωση».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved