Το προξενιό της Ιουλίας - Μελέτης Ηλίας: «Για το σήμερα ο Γιωργίκης είναι σαφώς δύσκολος άνθρωπος»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Μελέτης Ηλίας: «Για το σήμερα ο Γιωργίκης είναι σαφώς δύσκολος άνθρωπος»

Μετά τα «Καλύτερα χρόνια» και τις κωμικές σειρές, ο Μελέτης Ηλίας πρωταγωνιστεί φέτος σε ένα δράμα... «Μέσα στην τύχη μου, ήμουν ελαφρώς άτυχός, γιατί 5 χρόνια στο “Σόι" και 3 στα "Καλύτερα μας χρόνια" σχεδόν έκλεισα δεκαετία σε κωμωδίες..Τώρα κάνω κάτι τελείως διαφορετικό και για μένα είναι μεγάλο το στοίχημα, αλλά και μεγάλη η χαρά της δημιουργίας με κάτι καινούριο και διαφορετικό».

Όσα αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Ποιος είναι ο Γιωργίκης;

«Είναι ένας γαιοκτήμονας με κάποια οικονομική ευμάρεια. Είχε ορισμένες ατυχίες στη ζωή του και είναι μόνος του. Θέλει να στείλει ένα προξενιό σε μια πολύ μικρότερή του γυναίκα, κάτι που συνηθιζόταν εκείνη την εποχή. Εξαιτίας όλων αυτών που έχει περάσει,η συμπεριφορά του είναι λίγο δυσλειτουργική. Για το σήμερα ο Γιωργίκης είναι σαφώς ένας πολύ δύσκολος άνθρωπος, με διάφορα "θέματα", αλλά ο Γιωργίκης του '50 ήταν μια πολύ γνώριμη φιγούρα».

MELETIS-ILIAS-PROXENIO.jpg

Μελέτης Ηλίας

Τι σας αρέσει στον ρόλο και τι όχι;

«Είμαι στη διαδικασία να αγαπήσω τον ήρωά μου, γιατί ακόμα και όταν παίζεις έναν δύσκολο ήρωα οφείλεις ως ηθοποιός να βρεις τα πατήματα που θα σε βοηθήσουν να τον αγαπήσεις. Μεγαλώνει ένα παιδί που έχει και αυτό τις δυσκολίες του, αλλά είναι άνθρωπος με αρχές. Στα σενάρια που έρχονται προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να με έχει ενοχλήσει, πέρα ίσως από το πόσο οξύθυμος μπορεί να γίνει».

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ρόλο;
«Είμαι κι εγώ οξύθυμος και είναι κάτι που παλεύω πάρα πολύ με τα χρόνια. Έχω κάνει δουλειά με τον εαυτό μου και πλέον κάνω το βήμα πίσω πριν αρχίσω να... τα παίρνω, που είναι σωτήριο για την καθημερινότητα ενός ανθρώπου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved