Συγκινεί ο Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο Τάκης Σπυριδάκης "έφυγε", όπως ένα αηδόνι φεύγει από το κλαρί…»
Media

Συγκινεί ο Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ο Τάκης Σπυριδάκης "έφυγε", όπως ένα αηδόνι φεύγει από το κλαρί…»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για τη γειτονιά που μεγάλωσε και μοιράστηκε προσωπικές του στιγμές, αλλά αναφέρθηκε και στον φίλο του, τον ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη που έφυγε από τη ζωή. 

«Είμαι γέννημα θρέμμα Ζωγραφιώτης. Βαφτίστηκα στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντα. Στο γήπεδο μπάσκετ του ΑΟΖ ξεκίνησε να παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τον θυμάμαι που ερχόταν και στην εκκλησία. Θα μπορούσα λόγω ύψους να παίζω μπάσκετ, αλλά δεν είχα την… καρδιά γι’ αυτό. Το ‘σινεμά της γειτονιάς’ έχει ‘χαραχτεί’ μέσα μου, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

xaralampidis-22.jpg

Για την καριέρα του λέει:

«Η βίλα Κοτοπούλη είναι ένα κτίριο με ιδιαίτερη σημασία για εμένα, εκεί άρχισε μέσα μου να πάλλεται η ιδέα του ηθοποιού. Όταν έκανα την πρώτη μου ταινία, το σινεμά ήταν μια υπόθεση πλουσίων. Έκανα το ‘Κάτι τρέχει με τους δίπλα’ και το ‘Βότκα πορτοκάλι’ γιατί δεν πήγαιναν καλά οι ταινίες μου. Έκανα τηλεόραση γιατί έπρεπε να βρω τα λεφτά να γίνει ο ‘κινηματογράφος μου’, έπρεπε να βιοποριστώ».

renos-xaralampidis.jpg

Και συμπληρώνει:

«Ζηλεύω τον Γιώργο Λάνθιμο, είναι παράδειγμα προς μίμηση για φεστιβαλικό κινηματογράφο. Αν έφτιαχνα μια κριτική επιτροπή θα έβαζα ανθρώπους της αγοράς και όχι ‘χομπίστες’. Μόνο αν έχεις στο βιογραφικό σου μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, έχεις το δικαίωμα να κάθεσαι σε ένα πάνελ».

Συγκινεί ο Χαραλαμπίδης: «Ο Τάκης Σπυριδάκης έφυγε από τη ζωή, όπως ένα αηδόνι φεύγει ξαφνικά από το κλαρί… Το πεπρωμένο είχε άλλα σχέδια. Ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος και έξτρα γενναιόδωρος» κατέληξε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved