Ουγγαρέζος: Το παρασκήνιο της συνάντησης με την Καινούργιου και το unblock που "τρέλανε" τη Μενεγάκη
Media

Ουγγαρέζος: Το παρασκήνιο της συνάντησης με την Καινούργιου και το unblock που "τρέλανε" τη Μενεγάκη

H Ελένη Μενεγάκη ήθελε  να μάθει το παρασκήνιο της συνάντησης του συνεργάτη της, Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Κατερίνα Καινούργιου και τι τελικά έγινε με το μπλοκάρισμα στο Instagram!

Οι δυο τους συναντήθηκαν, φωτογραφήθηκαν αλλά δεν μπόρεσαν να γίνουν πάλι "φίλοι" στο Instagram, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Το διάβασα και γέλαγα μόνη μου», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

kainourgiou-ouggarezos.jpg

«Είναι τόσο παλιό, που ούτε το Instagram δεν μπορεί να μας ξεμπλοκάρει» και εκεί η Ελένη Μενεγάκη τρελάθηκε, δεν καταλάβαινε ότι φταίει η εφαρμογή και του είπε «Δεν καταλαβαίνω... αγόρασε άλλο κινητό και κάνε φίλη την Κατερίνα»!

elenimenegaki_379308516_1949921622075192_2998685229365636294_n.jpg

Όσον αφορά το παρασκήνιο της συνάντησής τους, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε: «Μου την έσπρωξε ο κοινός μας φίλος, που είχε το μαγαζί ενώ έπαιζα μουσική και μου είπε 'βρείτε τα'».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Ελένη!

H Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, είπε για αυτή τη συνάντηση:«Πέρα από την πλάκα, χάρηκα που μιλήσαμε γιατί έχουμε όντως μοιραστεί στιγμές. Έχει έρθει σπίτι μου, έχει γνωρίσει τους γονείς μου, έχω πάει σπίτι του, είχα γνωρίσει τη μητέρα του, μια εξαιρετική κυρία. Θεωρώ ότι του αξίζει κάτι καλύτερο στην καριέρα του. Δε πρόκειται να τα φτιάξω με τον Ουγγαρέζο. Να πω πάντως, ότι μπορεί να έχω κάτι άλλο στη ζωή μου και να μη θέλω να το πω ακόμα. Δεν είναι ωραίο να τα ακούει τώρα και να λέει ότι ψάχνομαι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved