My style rocks: Φόρεσε το πιο λαμπερό νυφικό όμως γύρισε σπίτι της - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε
STUDIO FOTOGENIA
Media

My style rocks: Φόρεσε το πιο λαμπερό νυφικό όμως γύρισε σπίτι της - Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

My style rocks: Ένα γεμάτο συναίσθημα Gala ήρθε στις οθόνες μας σήμερα στις 14.50 στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks. Οι διαγωνιζόμενες πρέπει να επιλέξουν και να συνδυάσουν κατάλληλα το νυφικό που θα φορούσαν στον γάμο τους!

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε τις fashionistas που συνοδευόντουσαν από συντρόφους, φίλες, παιδιά και η συγκίνηση κέρδισε τη δική της θέση στην πασαρέλα. Προσωπικές ιστορίες, χιουμοριστικές εκδοχές μιας πιθανής πραγματικότητας αλλά και δύσκολες αποφάσεις συνέθεσαν ένα -από κάθε άποψη - πολύ δυνατό gala!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή είχαν υψηλές απαιτήσεις δεδομένου ότι οι διαγωνιζόμενες είχαν να διαλέξουν ένα νυφικό με το ανάλογο, φυσικά, styling.

alexandraki2.jpeg

Στο τέλος του επεισοδίου η διαγωνιζόμενη που βρέθηκε στην υψηλότερη θέση της κατάταξης έλαβε την επιταγή των 2.500 ευρώ ενώ οι τρεις fashionistas με τη χαμηλότερη βαθμολογία βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την έξοδό τους από τον διαγωνισμό.

Η Μορτασία λοιπόν κατάφερε να βγει νικήτρια της εβδομάδας. Δείτε και ποια αποχώρησε από το Gala του My style rocks στην παρακάτω gallery:

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved