«Μετά το MasterChef μου έγραφαν "καλύτερα να ήσουν στείρα"» - Συγκλονίζει η Μάγκυ Ταμπακάκη
Media

«Μετά το MasterChef μου έγραφαν "καλύτερα να ήσουν στείρα"» - Συγκλονίζει η Μάγκυ Ταμπακάκη

Super Κατερίνα: Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Alpha παραχώρησε η Μάγκυ Ταμπακάκη και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πολύ άσχημα σχόλια που είχαν γραφτεί για εκείνη στα social media την περίοδο που συμμετείχε στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef και συγκλονίζει με τα όσα λέει.

«Η εκπομπή δεν θα λέγεται πια DOT. Αν δεν κάνω λάθος, θα λέγεται Break. Θα είναι ένα άλλο concept πλέον, θα είναι μία φορά την εβδομάδα, λίγο πιο μετά το μεσημέρι. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε», είπε αρχικά η Μάγκυ Ταμπακάκη.

magki.jpeg

Και συνέχισε: «Φυσικά και θα άφηνα τον γιο μου να πάει στο MasterChef. Το σημαντικό είναι να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα και να μην καταστραφείς συναισθηματικά μετά από τον πόλεμο που έχεις διαδικτυακά.

Αναλογιζόμενη τώρα τι είχα περάσει το ’18 από bullying, μηνύματα, κακές συμπεριφορές λέω: "ευτυχώς που είμαι δυνατή ως άνθρωπος και τα αντιμετώπισα χωρίς να μου αφήσουν κουσούρια"».

«Συγκεκριμένα μου είχε γράψει μία γυναίκα ότι καλύτερα να ήμουν στείρα, να μην είχα κάνει ποτέ παιδί, παρά να μπω στο παιχνίδι και να το αφήσω στον πατέρα του. Εκείνη την εποχή ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω, υπήρχε φόβος, όμως γρήγορα πάτησα στα πόδια μου. Είναι δύσκολο το cyber bullying», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved