Μετά τη φωτιά: Η σκηνή που συγκλόνισε τους τηλεθεατές σε … νούμερα που ζαλίζουν!
Media

Μετά τη φωτιά: Η σκηνή που συγκλόνισε τους τηλεθεατές σε … νούμερα που ζαλίζουν!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 05/10 η δραματική σειρά του ANT1, Μετά τη φωτιά, που κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η σειρά αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες, μετά από ένα καταστροφικό γεγονός, καταφέρνουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους…

META-TH-FWTIA_.jpg

Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

META-TH-FWTIA-4.jpg

Το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθήσαμε μια σκηνή που πραγματικά έκοψε την ανάσα των τηλεθεατών. Η στιγμή που έπιασε φωτιά το κτήριο όπου γινόταν η φιλανθρωπική εκδήλωση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Μια σκηνή όπου μπορεί για εμάς να ήταν εντυπωσιακή αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολη να γυριστεί.

Το gossip-tv έψαξε, έμαθε και βρήκε όλα τα στοιχεία για τα εφέ των σκηνών για την πυρκαγιά και τις εκρήξεις που παρακολουθήσαμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, Μετά τη φωτιά.

Σύμφωνα με όσα μάθαμε χρησιμοποιήθηκαν 1.500 βοηθητικοί ηθοποιοί και 2.000 κοστούμια.

META-TH-FWTIA-EP.-01-(7).jpg

Η εκδήλωση της φωτιάς πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή ξένης εταιρείας ειδικών εφέ με προϋπηρεσία σε ταινίες δράσης διεθνούς βεληνεκούς, με αποστολή περίπου 12 ατόμων εξειδικευμένων στη δημιουργία ελεγχόμενης φωτιάς και εκρήξεων καθώς και με τη συνδρομή ιδιωτικής πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στη φωτιά καθώς και σε άλλες απαιτητικές σκηνές δράσης, συμμετείχαν περίπου 15 stuntmen και stuntwomen.

Όλα τα visual effects πραγματοποιούνται από την εταιρεία YAFKA, η οποία έχει στο ενεργητικό της πολλές ξένες ταινίες του Χόλιγουντ, όπως οι:· Westworld, ΗΠΑ (2018-2020)- The Magicians, ΗΠΑ (2017-2020) · Living with yourself, ΗΠΑ (2019) -Castle Rock, ΗΠΑ (2018) -Debris, ΗΠΑ (2021)- Shining Girls (2022) καθώς και στις ελληνικές ταινίες: Σμύρνη μου αγαπημένη (2021) - Dodo (2022) και πολλές ακόμα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε και ένα μικρό αποκλειστικό απόσπασμα backstage από μία σκηνή από τη στιγμή της φωτιάς και των εκρήξεων που έγιναν στο χώρο της εκδήλωσης.

Και επειδή σίγουρα θα θέλετε να μάθετε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Μετά τη φωτιά.

META-TH-FWTIA-EP.-01-(4).jpg

Η είδηση της πυρκαγιάς συγκλονίζει τους πάντες. Ο Άρης καταφτάνει στον χώρο της εκδήλωσης ανήσυχος για τη μοίρα της Ιωάννας και του αδερφού του, την ίδια στιγμή που οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χάνει τις αισθήσεις της, έχοντας γίνει πρώτα μάρτυρας μιας φρικιαστικής σκηνής με πρωταγωνιστή τον αρραβωνιαστικό της τον Αλέξανδρο. Η Ιωάννα, με τη βοήθεια του Νίκου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον Άρη, ο οποίος νομίζει ότι εκείνη βρίσκεται ακόμη μέσα στο κτήριο… Η Ανθή, όπως και η Μάνια, βρίσκονται αβοήθητες μέσα στις φλόγες… Ο Οδυσσέας βρίσκεται εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο υπόγειο του χώρου της εκδήλωσης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved