Η Μάγισσα: Αυτοί είναι οι δυο δολοφόνοι του μωρού και... δεν το περιμένει κανείς!
Media

Η Μάγισσα: Αυτοί είναι οι δυο δολοφόνοι του μωρού και... δεν το περιμένει κανείς!

Η Μάγισσα: Ποιοι είναι οι δολοφόνοι του νεογέννητου του Μάρκου και της Μεταξίας; Η Θεανώ βρίσκει τους ένοχους και θα μείνουμε άφωνοι μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια στη σειρά του ΑΝΤ1, που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης στην  prime time ζώνη.

Σύμφωνα με το TV24, στο 20ό επεισόδιο που θα προβληθεί το Νοέμβριο, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, ποιος δηλαδή σκότωσε το μωρό του Μάρκου και της Μεταξίας.

Ο Μάρκος κάλεσε τη μητέρα του, την Αναστασία, στο γλέντι για το σαράντισμα του νεογέννητου. Παρόλο που εκείνη δεν ήθελε, τελικά ο Μάρκος την έπεισε και εκείνη εμφανίστηκε προκαλώντας την οργή της Δαμιανής.

Ο Μιχαήλ την έβαλε στη θέση της, αλλά η Δαμιανή δεν έκρυψε την ενόχλησή της, ενώ παράλληλα οι υποψίες πως ο άντρας της συνεχίζει να κοιμάται με τη σύγκριά του, την Αναστασία την εξοργίζει.

Και μπορεί ο Τζανής να είναι ο γιος που προήλθε από τον γάμο του Μιχαήλ και της Δαμιανής, ωστόσο ο Μάρκος, που είναι παιδί της Αναστασίας, συνεχίζει να διατηρεί τα δικαιώματα του πρωτότοκου - δηλαδή να γίνει ο μελλοντικός «αρχηγός» της οικογένειας Λάσκαρη- που αξιοκρατικά έπρεπε να έχει ο Τζανής, αφού προήλθε από τον επίσημο γάμο του Μιχαήλ.

magissa.ant1tv_382841221_17892335606906356_3694937849527442766_n.jpg

Η Δαμιανή δεν ξεχώρισε ποτέ τα δύο αγόρια, αλλά ως μάνα θέλει να αναδείξει το δικό της παιδί και φάνηκε και από τα πρώτα επεισόδια, που ζήτησε στο Μιχαήλ να του δώσει περισσότερες αρμοδιότητες, όπως έχει ο Μάρκος.

Ο ερχομός του μωρού του Μάρκου θα δυσκόλευε τα σχέδιά της, καθώς αυτό θα σήμαινε πως θα αποτελούσε τον επόμενο διάδοχο της οικογένειας, οπότε δικαιωματικά ο Τζανής θα έπεφτε ακόμα περισσότερο ιεραρχικά.

Και η Δαμιανή βρήκε τη… λύση, να πεθάνει το μωρό και με τη βοήθεια της Πολυξένης κατάφερε και σκότωσε το μωρό!

Με τον θάνατό του ανοίγει ο δρόμος στον Τζανή να παντρευτεί και να αποκτήσει τον πραγματικό διάδοχο των Λασκαραίων!

magissa.ant1tv_386564447_17893665329906356_92746663364820728_n.jpg

Όμως η Δαμιανή δεν υπολόγισε την… Θεανώ!

Η μεγάλη αποκάλυψη θα γίνει από τη Θεοφανώ, η οποία μέσω των οραμάτων της θα φτάσει και στην τραγική αλήθεια.

Η ίδια "η μάγισσα" τρέμει και δεν το λέει ούτε στον ίδιο της τον εαυτό.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν για πολύ και πολλά αθώα κεφάλια κόβονται! Η ίδια θα πάρει τη δύναμη που χρειάζεται και θα το πει στον Μάρκο, ο οποίος αρνείται να το πιστέψει, αλλά στη συνέχεια συνδέει τα κομμάτια του παζλ και καταλήγει στην πικρή αλήθεια!

Πώς θα αντιδράσει ο Μιχαήλ Λάσκαρης όταν μάθει την αλήθεια; Θα τιμωρήσει με θάνατο τη γυναίκα που αγαπάει;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved