Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έχω ακούσει παραγωγό να λέει να πάρουμε την τάδε που έχει γερό Instagram
Media

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έχω ακούσει παραγωγό να λέει να πάρουμε την τάδε που έχει γερό Instagram

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλά για το πόσο την επηρέασαν οι γονείς της για να γίνει ηθοποιός και εξηγεί γιατί η τέχνη δεν μπορεί να κρίνεται από τους followers και μίλησε και για τον επί δύο χρόνια σύντροφό της. 

«Και μόνο που αποφάσισα να γίνω ηθοποιός ήταν μια πολύ τολμηρή απόφαση ζωής. Οι γονείς μου ευθύνονται που έγινα ηθοποιός γιατί με πήγαιναν στα θέατρα και στη Λυρική σκηνή. Ήμουν αποφασισμένη να γίνω ηθοποιός, όταν θες κάτι πολύ γίνεται».

Όπως είπε , θεωρεί πως η εικόνα μας είναι η ταυτότητα μας ως ένα βαθμό.

«Από πολύ μικρή ηλικία κάνουν μπότοξ τα κορίτσια και δεν συμφωνώ. Έχω κάνει μπότοξ και μεσοθεραπείες για να κρατιέται σε καλή κατάσταση ο ιστός» είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

1675186920148-905003895-PALAIOLOGOU-11.jpg

Η ηθοποιός μίλησε και για τους δύο γάμους της αλλά και για τον νυν σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα.

«Δεν ήταν το όνειρό μου να παντρευτώ αλλά το έκανα δύο φορές. Δεν είμαι αρνητική σε έναν τρίτο γάμο, είμαι ανοιχτή σε ότι φέρνει η ζωή. Οι σχέσεις και οι γάμοι που έχω κάνει είχαν έντονα συναισθήματα. Τώρα είμαι σε μια φάση εξαιρετική στα προσωπικά μου».

Όπως αποκάλυψε, είναι δύο χρόνια μαζί με τον Κυριάκο Σκούρα και τον θαυμάζει, τον εκτιμά, τον αγαπάει,

«Ο σύντροφός μου είναι αυτοδημιούργητος και έχει καταφέρει πολλά πράγματα χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αξιακό του σύστημα. Του συντρόφου μου του αρέσει πολύ ότι είμαι ντόμπρα και ότι δεν τον πιέζω, είναι το λιμάνι μου».

Μιλώντας για τους ηθοποιούς, είπε πως δεν μπορεί να γίνει κάποιος μέσω του Instagram ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική καθώς κατεβαίνει με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά.

«Ούτε θέατρα γεμίζεις. Έχω ακούσει παραγωγό να λέει να πάρουμε την τάδε που έχει γερό Instagram. Πάντα με ενδιέφεραν τα κοινά, πάντα ενημερωνόμουν για το κοινωνικό και το πολιτικό γίγνεσθαι. Όταν μου έγινε η πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική ήμουν ώριμη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved