Ελισάβετ Μουτάφη: «Υπάρχει ένα παρελθόν για τη Στάσα, που δικαιολογεί γιατί είναι σκληρή»
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Υπάρχει ένα παρελθόν για τη Στάσα, που δικαιολογεί γιατί είναι σκληρή»

Η Ελισάβετ Μουτάφη ερμηνεύει τη Στάσα Σκούταρη στη νέα σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Η Ελισάβετ Μουτάφη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το ρόλο της.

moutafi-(2).jpg

Συστήστε μας τη Στάσα Σκούταρη.

«Η μητέρα της Ιουλίας ζει στον Τύρναβο με την οικογένειά της. Έχει παντρευτεί με προξενιό τον Νικόλα Σκούταρη, συμβολαιογράφο και περιζήτητο γαμπρό. Η ζωή της είναι παράλληλη με τη ζωή της κόρης της. Υπάρχει ένα παρελθόν για τη Στάσα, που δικαιολογεί γιατί είναι σκληρή και -για την εποχή της- μια πολύ δυναμική γυναίκα, που παίρνει τα πράγματα στα χέρια της. Παντρεύτηκε με προξενιό, αλλά έναν άντρα χρυσό, μορφωμένο, που τη σεβόταν και αγαπούσε τα παιδιά του. Ποτέ δεν τη βασάνισε, ούτε την τυραννούσε. Θα λέγαμε ένας σημερινός άντρας. Θέλει η κόρη της να προχωρήσει τη ζωή της, όπως λέει χαρακτηριστικά, “όχι με κάποιον αγράμματο χωριάτη”, εννοώντας τους ανθρώπους που ίσως ήταν βίαιοι με το παιδί της. Στο μέλλον θα έχει απρόσμενη εξέλιξη όλη η ιστορία. Η Στάσα θέλει τα παιδιά της να έχουν ένα καλό μέλλον».

elisavet_moutafi_official_332982926_188974243770944_8797763503796562686_n.jpg


Ο πατέρας του Στρατού Ραζίνη κατέστρεψε τη ζωή της Στάσας, όταν καταπάτησε τα βοσκοτόπια του πατέρα της;
«Η Στάσα είναι μια γυναίκα αδικημένη. Μεγάλωσε μέχρι τα 20 χρόνια της με οικονομική άνεση, αφού ο πατέρας της είχε στην κατοχή του πολλά βοσκοτόπια. Όταν, όμως, τα καταπάτησε ο πατέρας του Στράτου, η ζωή της άλλαξε ραγδαία. Έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, ο οποίος δεν άντεξε την αδικία και πέθανε από την καρδιά του. Η μητέρα της έπαθε κατάθλιψη και αργότερα πέθανε και εκείνη. Παράλληλα υπάρχει και μια ιστορία με τον Ραζίνη.

To-pro3enio-ths-Ioylias.jpg


Γι' αυτό η Στάσα αρνείται κατηγορηματικά η Ιουλία να παντρευτεί τον Γρηγόρη Ραζίνη;
«Ακριβώς. Έρχεται σε κόντρα, όπως συμβαίνει στον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, καθώς είναι μια αντίστοιχη ιστορία. Υπάρχει και η οικογένεια του Γεωργική Προβιού, που θα παντρευτεί την Ιουλία. Ουσιαστικά, είναι τέσσερις οικογένειες. Οι οικογένειες Σκούταρη και Ραζίνη, που τα παιδιά τους είναι ερωτευμένα, αλλά από πίσω υπάρχει ένα πολύ άγριο παρελθόν. Θα συμβεί και ένα γεγονός που θα το κάνει ακόμη χειρότερο. Οπότε ξεδιπλώνεται το θέμα της επιλογής του κοριτσιού, του προξενιού, πώς οι γυναίκες έπαιρναν τα πράγματα στα χέρια τους. Η Στάσα είναι μια γυναίκα που υπεραγαπά την κόρη της. Δυναμική και συνάμα ευαίσθητη, είναι πανέτοιμη να πάρει το νόμο στα χέρια της», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη στο περιοδικό Τηλεθεατής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved