Ελισάβετ Μουτάφη: «Θα δείτε συγκρούσεις, ανατροπές στα επόμενα επεισόδια»
Media

Ελισάβετ Μουτάφη: «Θα δείτε συγκρούσεις, ανατροπές στα επόμενα επεισόδια»

Η Ελισάβετ Μουτάφη ερμηνεύει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Στάσας, για το γάμο της Ιουλίας αλλά και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

To-pro3enio-ths-Ioylias.jpg

Ο γάμος της Ιουλίας καταλήγει στο εκτελεστικό απόσπασμα, καθώς καταδικάζεται για το φόνο του συζύγου αλλά και της κόρης της;

«Ακόμη δεν μπορώ να το ακουμπήσω αυτό το γεγονός. Είναι πολύ νωρίς. Τώρα είμαστε στο πρίκουελ. Σίγουρα, η σειρά διαφοροποιείται από το βιβλίο».

Ο Ρήγας, ο γιος της Στάσας, είναι φτυστός η μάνα του;

«Ο Ρήγας έχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά της Στάσας. Όμως, η μάνα του διαθέτει μια ωριμότητα και έναν πόνο από όσα έχει περάσει και φοβάται ότι είναι ικανός να προβεί σε πολύ ακραία πράγματα. Η Στάσα είναι η μόνη που μπορεί να τον συγκροτήσει. Ο Ρήγας σέβεται τη μάνα του και την υπακούει τυφλά».

moytafi.jpg

-Γροθιά στο στομάχι η σειρά για τη βία και την κακοποίηση των γυναικών;

«Και των ανθρώπινων σχέσεων, γιατί, όσο κι αν αλλάζουν οι συμπεριφορές αναλόγως με τα ταμπού και τα πρότυπα της εποχής, οι άνθρωποι είμαστε πάντα ίδιοι. Θα έχουμε και μίσος και τρόμο και πάθος και πόνο. Ουσιαστικά, βλέπουμε αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα, την Ιουλία και τον Γρηγόρη, που ερωτεύονται, και γύρω τους γίνεται πανικός. Το αναφέρω κι ανατριχιάζω. Ο αγνός έρωτας που νιώθουν αυτά τα δύο μπουμπούκια προξενεί πόλεμο. Όμως, και στους άλλους ήρωες βλέπουμε ότι κανένας δεν έχει άδικο».

elisavet_moutafi_official_266389363_147150707655979_5663467389168816719_n.jpg

- Συνεπώς, όλοι έχουν κάποιο δίκιο και το υπερασπίζονται;

«Βλέπουμε γυναίκες όπως η Αλεξάνδρα Ραζίνη, η κόρη της Κυριακούλας Ραζίνη και αδελφή του Γρηγόρη, η οποία έχει φύγει από τον Τύρναβο. Απαρνήθηκε τους πάντες, για να γίνει δημοσιογράφος στην Αθήνα. Βλέπουμε ποιες επιλογές είχαν εκείνη την εποχή και πώς λειτουργούσαν. Όλοι οι ήρωες έχουν το δίκιο τους. Στην πορεία θα δείτε συγκρούσεις, ανατροπές και, όσο προχωράμε, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο έντονα», είπε στο περιοδικό Τηλεθεατής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved