«Περάσαμε τέλεια. Εγώ όταν τελείωσαν οι Απαράδεκτοι, έκανα μαύρα Χριστούγεννα, έκλαιγα με λυγμούς»
Media

«Περάσαμε τέλεια. Εγώ όταν τελείωσαν οι Απαράδεκτοι, έκανα μαύρα Χριστούγεννα, έκλαιγα με λυγμούς»

Η παραγωγός των μεγάλων επιτυχιών, Φρόσω Ράλλη, ήταν καλεσμένη σήμερα 5/10 στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για όλους.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τους Απαράδεκτους, το σήριαλ με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα της.

«Η πρώτη δική μου, δική μου, δουλειά στο Στούντιο ΑΤΑ ήταν οι Απαράδεκτοι. Ο πατέρας μου είχε μεγάλη αγάπη στη Δήμητρα (σ.σ: Παπαδοπούλου), την πίστευε πριν ακόμα γίνει γνωστή και είχε λυσσάξει να κάνουμε κάποια δουλειά μαζί της. Της λέω: πρέπει να κάνω μία επιτυχία για τον μπαμπά μου, μου είπε κι εκείνη ότι το ήθελε.

rallh.jpeg

Είπαμε τότε να είναι ο Σπύρος (σ.σ: Παπαδόπουλος), ο Γιάννης ο Μπέζος, έκαναν παρέα τότε μαζί. Χώθηκε και ο Βλάσσης, ο οποίος ήταν ένας άγγελος. Ο Γιάννης Μπέζος, ενώ ήξερε ότι όλοι θα αργήσουν, ήταν ο μόνος που ερχόταν ακριβώς στην ώρα του στο όρντινο», είπε αρχικά η Φρόσω Ράλλη και συνέχισε:

«Στα πρώτα σενάρια βοηθούσε και ο Ηλίας Ψινάκης. Κάπως όλοι μαζί φέραμε και τη Ρένια (σ.σ: Λουιζίδου), είπαμε ότι μουσική θα παίζει ο Νίκος Μουρατίδης. Ήταν ένα handmade πράγμα μιας παρέας. Περάσαμε τέλεια. Εγώ όταν τελείωσαν οι Απαράδεκτοι, έκανα μαύρα Χριστούγεννα, έκλαιγα με λυγμούς. Θυμάμαι ότι ήταν παραμονή Χριστουγέννων».

«Δεν ήθελε παραπάνω η Δήμητρα και πάρα πολύ καλά έκανε, είπε τέλος. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το ξεχειλώσουμε, ήταν αυτό που ήταν. Νιώθεις μέσα σου ότι πρέπει να σταματήσει. Σκέψου να παιζόταν 5 χρόνια πόσο χάλια θα έβγαινε μετά», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved