Μετά τη φωτιά: Η είδηση της πυρκαγιάς συγκλονίζει τους πάντες
Media

Μετά τη φωτιά: Η είδηση της πυρκαγιάς συγκλονίζει τους πάντες

Η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Μετά τη φωτιά» έρχεται απόψε Παρασκευή 6 Οκτωβρίου με το δεύτερο συγκλονιστικό επεισόδιο.

Η είδηση της πυρκαγιάς συγκλονίζει τους πάντες. Ο Άρης καταφτάνει στον χώρο της εκδήλωσης ανήσυχος για τη μοίρα της Ιωάννας και του αδερφού του, την ίδια στιγμή που οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χάνει τις αισθήσεις της, έχοντας γίνει πρώτα μάρτυρας μιας φρικιαστικής σκηνής με πρωταγωνιστή τον αρραβωνιαστικό της τον Αλέξανδρο. Η Ιωάννα, με τη βοήθεια του Νίκου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον Άρη, ο οποίος νομίζει ότι εκείνη βρίσκεται ακόμη μέσα στο κτήριο… Η Ανθή, όπως και η Μάνια, βρίσκονται αβοήθητες μέσα στις φλόγες… Ο Οδυσσέας βρίσκεται εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο υπόγειο του χώρου της εκδήλωσης.

meta-th-fotia.jpg

Μετά τη φωτιά

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Ειρήνη είναι μια νεαρή δικηγόρος που μαζί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Βενιέρη, οργανώνουν και στήνουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών. Στην εκδήλωση παρευρίσκεται και η Ανθή, παιδική φίλη της Ειρήνης που ετοιμάζεται σε μερικές μέρες να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και να φύγει μόνιμα απ’ την Αθήνα. Η Ιωάννα, η ξαδέρφη της Ειρήνης, αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον κακοποιητικό σύζυγό της, Άρη, χρησιμοποιεί την εκδήλωση σαν κάλυψη για να μπορέσει να εξαφανίσει τα ίχνη της και να το σκάσει μαζί με την κόρη της. Μια φωτιά, όμως, στον χώρο της εκδήλωσης θα σταθεί μοιραία για τις τρεις αυτές γυναίκες, καθώς θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved