Το προξενιό της Ιουλίας-Μελέτης Ηλίας:«Η σχέση του Γιωργίκη με τη Χάδω περνάει δύσκολες καταστάσεις»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας-Μελέτης Ηλίας:«Η σχέση του Γιωργίκη με τη Χάδω περνάει δύσκολες καταστάσεις»

Συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλέραμα" παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha, "Το Προξενιό της Ιουλίας". 

O τηλεοπτικός Γιωργίκης, είναι άρχοντας και ζει απομονωμένος. Το σπίτι του είναι βίος και πολιτεία, με μία αδελφή πολύ αυταρχική, πολύ σκληρή. Ξαφνικά σε μια ηλικία που δεν είναι πια για γάμο, θα ερωτευθεί και αυτό θα τον ταρακουνήσει. O ίδιος θα βάλει όλη του τη δύναμη να κατακτήσει αυτό το όνειρο.

Ο Γιωργίκης Προβιός έχει βίαια ξεσπάσματα εναντίον της συζύγου του. Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι σκηνές;

Οι σκηνές βίας, όπως και οι ερωτικές σκηνές, απαιτούν μια "χορογραφία”, ώστε να γίνουν όσο καλύτερα μπορούν από τεχνικής άποψης. Τις προάλλες γύρισα μια σκηνή με τον γιο του ήρωα που υποδύομαι, όπου έπρεπε να του δώσω ένα χαστούκι. Και όταν έχουμε να κάνουμε με κάμερα, δεν μπορείς εύκολα να το "κλέψεις”, όπως στο θέατρο, οπότε πρέπει να γίνει μελετημένα, για να μην υποφέρει ο συνάδελφος.

MELETIS-ILIAS-PROXENIO.jpg

Μελέτης Ηλίας

Την αγάπησε πραγματικά την Ιουλία ή δεν ξεπέρασε ποτέ τη γυναίκα του, που πέθανε;

Νομίζω πως ο Γιωργίκης τής δίνεται 100%. Το γεγονός ότι έκανε το βήμα να παντρευτεί ξανά μετά από 15 χρόνια κλεισμένος στο σπίτι του σημαίνει ότι και ερωτεύτηκε και αγάπησε την Ιουλία. Και πώς όχι άλλωστε; Μιλάμε για ένα μπουμπούκι.

proxenio.jpg

Η αδελφή του η Χάδω έχει τόσο μεγάλη επιρροή πάνω του;

Αυτή η σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια έχει να κάνει με την καταπίεση που είχαν δεχτεί από τους γονείς τους. Το κατά πόσο ο γιος έχει την πρωτοκαθεδρία, αν και μικρότερος, ήταν κατάλοιπο που δημιουργούσε θέματα... Η σχέση του Γιωργίκη με τη Χάδω περνάει πολύ δύσκολες καταστάσεις, εξαιτίας της προβληματικής σχέσης που είχαν με τον πατέρα τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved