Αποκαλυπτική η Άννα Μαρία Βέλλη: «Έστειλα να ρωτήσω πότε ξεκινάμε και με ενημέρωσαν ότι απολύομαι»
Media

Αποκαλυπτική η Άννα Μαρία Βέλλη: «Έστειλα να ρωτήσω πότε ξεκινάμε και με ενημέρωσαν ότι απολύομαι»

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star για την απουσία της από την τηλεόραση αλλά και την εκπομπή με τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη που δεν έγινε.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν αποφάσισα να την… κάνω από την τηλεόραση, απλώς οι προτάσεις που μου γίνονταν δεν ταίριαζαν στην ιδιοσυγκρασία και το στυλ μου, ήταν πιο πολύ για πάνελ. Δεν το κρίνω αρνητικά αλλά εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω».

Και αποκάλυψε: «Είχε γίνει μία πρόταση αλλά δεν ευδοκίμησε. Δεν ξέρω γιατί, δεν έγινε κάτι, αν και ακούστηκε ότι μαλώσαμε».

amiyiami_340993245_1698943653899634_9207043660845449269_n.jpg

Όσον αφορά την απομάκρυνσή της από το ραδιόφωνο, είπε η Άννα Μαρία Βέλλη: «Η αλήθεια είναι ότι με… αποτράβηξαν από το ραδιόφωνο, δεν αποτραβήχτηκα εγώ. Με ενημέρωσαν ότι απολύομαι, όταν έστειλα να ρωτήσω αν ξεκινάμε Δευτέρα ή Τρίτη».

«Αυτή η δουλειά του YouTuber, επειδή ακριβώς έχει αυτή την έκθεση, με έχει κάνει πολλές φορές να χάνω τον αυθορμητισμό μου και να σκέφτομαι διπλά και τριπλά τι θα πω για να μην παρεξηγηθεί. Εδώ υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν ερωτήσεις που δεν είναι politically correct» κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved