Γιαννιάς: Μιλά για τον θάνατο του πατέρα του και αποκαλύπτει με ποιον «σκοτώθηκε» στα καμαρίνια
Media

Γιαννιάς: Μιλά για τον θάνατο του πατέρα του και αποκαλύπτει με ποιον «σκοτώθηκε» στα καμαρίνια

Ο Γιώργος Γιαννιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για τις εμφανίσεις του, τον «άρχοντα» πάτερα του που έφυγε από τη ζωή, την πατρότητα και αποκάλυψε με ποιον συνάδερφό του είχε "σκοτωθεί" στα καμαρίνια. 

«Ήρθα αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο φόβο κι άγχος που είχα από παιδί. Η οικογένεια είναι πολύ δεμένη, είναι η καρδιά για έμενα και λείπει το μεγάλο κομμάτι. Ο πατέρας μου ήταν ο άνθρωπος μου, το πρότυπό μου, ο μάνατζέρ μου που με πήρε από το χεράκι για να γίνω τραγουδιστής. Είναι και θα είναι μαζί μου. Αγαπούσε όλα μου τα τραγούδια, ήταν γενικά άρχοντας. Μόνο αυτό του ταιριάζει», είπε για τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή.

giannias-5.jpg

Για τη σύζυγό του ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως, «η σύζυγος μου είναι αυτό που φανταζόμουν. Στην αρχή είχαμε θεματάκια με τη σύζυγο όσον αφορά στις θαυμάστριες. Με έχουν φλερτάρει μπροστά στη σύζυγο. Έχει συμβεί και το αντίθετο».

«Με τον κουμπάρο μου πλέον, Χρήστο Μενιδιάτη είχαμε «σκοτωθεί» στα καμαρίνια για το ποιος θα τραγουδάει περισσότερο. Δεν θα συνεργαζόμουν με τράπερ. Δεν μου αρέσουν οι βρισιές. Υπάρχουν τραγούδια trap με ωραία μελωδία», σχολίασε ο Γιώργος Γιαννιάς.

«Έχει κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι “Κάρμα”», δήλωσε κλείνοντας,

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved