«Περιμένω τη στιγμή που θα δω αυτό το πλασματάκι»-H συγκίνηση της Κομνηνού για το εγγόνι που έρχεται
Media

«Περιμένω τη στιγμή που θα δω αυτό το πλασματάκι»-H συγκίνηση της Κομνηνού για το εγγόνι που έρχεται

Στον καναπέ του «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα!» κάθισε το απόγευμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Η αγαπημένη ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της στον Κώστα Τσουρό και μίλησε για τον ερχομό του εγγονιού της στον κόσμο, για τον οποίο ανυπομονεί, για τον γιο της και τα ταξίδια που λατρεύουν να κάνουν μαζί και για την παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι», που θα πρωταγωνιστεί από τις 16 Οκτωβρίου.

komninou-(4).jpg

«Η Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν το εφηβικό μου crash», αποκάλυψε ο παρουσιαστής και η ηθοποιός αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί.

«Ήταν μία εποχή έντονη. Δεν υπήρχαν τόσο ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που να με φέρουν σε δύσκολη θέση. Οι κοπέλες καμιά φορά γίνονται επίμονες, τα αγόρια είναι πιο διακριτικά. Μια φορά, μια κοπέλα μού πούλησε παραμύθι ότι θα κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και ότι ήθελε να με συναντήσει την παραμονή της επέμβασης. Τη συνάντησα και τελικά ήταν έναν κόλπο, αποδείχθηκε ότι ήταν stalker», δήλωσε η ηθοποιός.

komninou-(1).jpg

Η ίδια αυτήν την περίοδο είναι πανευτυχής και μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα γίνει γιαγιά. Η σύζυγος του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου, Δανάη Μιχαλάκη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι και η Φιλαρέτη Κομνηνού ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

1696774243843-506829226-komninou-(2).jpg

«Ήθελα να γίνω γιαγιά. Επιτέλους ήρθε αυτή η στιγμή. Έχω ένα καρδιοχτύπι, ένα τρακ. Περιμένω τη στιγμή που θα το πάρω στην αγκαλιά μου. Περιμένω να δω το παιδί του παιδιού μου. Νομίζω ότι με περιμένει ένας μεγάλος έρωτας», εξομολογήθηκε συγκινημένη.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Mega και την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved