Έρωτας φυγάς - Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος προσέχοντας όσο μπορούν, αποφασίζουν να συναντηθούν!
Media

Έρωτας φυγάς - Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος προσέχοντας όσο μπορούν, αποφασίζουν να συναντηθούν!

Έρωτας φυγάς - Ο ερχομός του Φάνη ταράζει τη Νότα η οποία βάζει στόχο να τον ξεσκεπάσει.

Παράλληλα, στο Κιάρι, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος προσέχοντας όσο μπορούν, αποφασίζουν να συναντηθούν, την ώρα που ο Ιάσονας κάνει ένα πολύ ακριβό δώρο στην αγαπημένη του Ουρανία. Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες που έχουν στο επίκεντρό τους την πολιτική της δραστηριότητα. Η Ευγενία είναι μια ανάσα μακριά από το να πιάσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα στα πράσα. Θα τα καταφέρει;

EF_S02_EP022_MASTER_MIXDOWN.Copy.01.Sub.18-(1).jpg

Έρωτας φυγάς

Έρωτας φυγάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Ιάσονας και η Μαργέτα έχουν έναν δημόσιο, έντονο τσακωμό και η ίδια του δίνει τις ευχές της ώστε να θεωρεί την Ουρανία ως νέα του μητέρα του από εδώ και πέρα.

Τα στόματα στην περιοχή σιγά-σιγά ανοίγουν και το παρέλθουν της Ουρανίας έρχεται στο φως. Ο Φάνης, συστήνεται στην οικογένεια του Παράσχου και καλοβλέπει την Ευγενία. Η Νότα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και πως η άφιξη του θα τους δημιουργήσει προβλήματα. Όσο η Αρετή και ο Μελέτης έρχονται πιο κοντά, ο Ιάσονας προτείνει στη Φωτεινή, που σκέφτεται να φύγει τώρα που ο Κοντογιάννης αγνοείται, να του πουλήσει το σπίτι της για να μετακομίσει εκεί με την Αλεξάνδρα, τα παιδιά και την Ουρανία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved