Μετά τη φωτιά: Πώς από την Ταϊλάνδη ο Nathan Thomas βρέθηκε να υποδύεται τον Αλέξανδρο Βενιέρη;
Media

Μετά τη φωτιά: Πώς από την Ταϊλάνδη ο Nathan Thomas βρέθηκε να υποδύεται τον Αλέξανδρο Βενιέρη;

Ο Nathan Thomas μας συστήθηκε μέσα από ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη" της Μιμής Ντενίση και φέτος τον απολαμβάνουμε ως Αλέξανδρο Βενιέρη στη σειρά «Μετά τη φωτιά».

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Βενιέρης;

nathanact_0_.webp

Όμορφος, πλούσιος, με καλούς τρόπους. Μικρότερος αδερφός του Άρη, δουλεύει μαζί του στις επιχειρήσεις του και ζει ουσιαστικά στη σκιά του. Αρραβωνιασμένος με την Ειρήνη, δείχνει να την αγαπάει και να τη νοιάζεται. Προσπαθεί να μοιάσει στον αδερφό του, τον Άρη, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να τον χειραγωγεί και να τον υποτιμά. Παρορμητικός, χάνει εύκολα την ψυχραιμία του και δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του. Ο χωρισμός του με την Ειρήνη, αμέσως μετά τη φωτιά, θα τον οδηγήσει σε αδιέξοδο. Γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να την κερδίσει ξανά, θα θελήσει να εκδικηθεί και να καταστρέψει αυτήν και όλους όσοι την περιβάλλουν. Θα έρθει, όμως, αντιμέτωπος και με τον εαυτό του, τις τύψεις του και τα λάθη του… Τι θα επικρατήσει μέσα του;

Ο ηθοποιός μίλησε στο madamefigaro και αποκάλυψε πώς από την Ταϊλάνδη βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στο "Μετά τη φωτιά".

nathanact_0_-(2).webp

Από το Λονδίνο πώς βρέθηκες στην Ταϊλάνδη;

Μετά τις σπουδές ξεκίνησα να εργάζομαι ως δάσκαλος Αγγλικών. Το κόστος ζωής όμως ανέβαινε πολύ στο Λονδίνο όπου ζούσα πια με τη γυναίκα μου. Όταν έληξε το συμβόλαιο του σπιτιού, πήραμε την απόφαση να μετακομίσουμε στην Ασία για την οποία εκείνη είχε μεγάλη λατρεία. Είπαμε "αν δεν το κάνουμε τώρα, δεν θα το κάνουμε ποτέ".

Είχατε κάποιο λόγο που επιλέξατε την Ασία;

Η γυναίκα μου είχε πάει μια φορά στην Κίνα, συγκεκριμένα στη Σανγκάη, αλλά και λόγω κορονοϊού δεν υπήρχε περίπτωση να μετακομίσουμε εκεί. Εμένα δεν με πείθει η Κίνα και για άλλους λόγους. Μετά σκεφτόμασταν την Ιαπωνία αλλά το budget ήταν αποτρεπτικό για εμάς. Είχαμε όμως ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια, από φίλους και γνωστούς, για την Ταϊλάνδη. Αρχίσαμε να ψάχνουμε δουλειές και βρήκαμε σε ένα φροντιστήριο ως καθηγητές αγγλικών και οι δύο. Πήραμε μαζί και τον σκύλο μας και μετακομίσαμε τον Ιανουάριο του 2023. Είχαμε πει να καθίσουμε για δύο χρόνια και βλέπουμε. Σχεδιάζαμε να κάνουμε και παιδί.

Πώς ήταν η ζωή στην Ταϊλάνδη;

Μας άρεσε η Ταϊλάνδη. Ωραίο φαγητό, φθηνή ζωή, άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη. Βάλαμε μπρος και για το παιδί και ήρθε με το καλό. Ωστόσο η γυναίκα μου πέρασε ένα πολύ δύσκολο πρώτο τετράμηνο στην εγκυμοσύνη της και αγχωθήκαμε. Σκεφτήκαμε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα ώστε να έχουμε περισσότερη υποστήριξη από τις οικογένειές μας, κυρίως ψυχολογική.

Έτσι γυρίσατε στην Ελλάδα;

Είπα στη γυναίκα μου "πήγαινε εσύ πρώτα και έρχομαι κι εγώ αφού τακτοποιήσω τα θέματά μας". Τότε άρχισε το άγχος να βρω δουλειά στην Ελλάδα. Σαν από μηχανής Θεός ήρθε το τηλεφώνημα του Γρηγόρη Καραντινάκη. Μου είπε ότι με σκεφτόταν για έναν ρόλο και φυσικά δέχτηκα αμέσως. Τον λατρεύω τον Γρηγόρη από τη συνεργασία μας στη "Σμύρνη". Ήταν ο προσωπικός μου Άγιος Βασίλης. Στις 4 Αυγούστου, μετά από ταξίδι 14 ωρών, πήγα κατευθείαν για νυχτερινό γύρισμα με φωτιές και πανικό. Βόλεψε βέβαια λίγο γιατί ήμουν "πτώμα" οπότε βγήκε στην κάμερα κάτι πιο αληθινό. (Γελάει.)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved