Μάκης Δελαπόρτας: Η αποκάλυψη στην Ελένη για το τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου
Media

Μάκης Δελαπόρτας: Η αποκάλυψη στην Ελένη για το τελευταίο αντίο της Μαίρης Χρονοπούλου

 Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για τη Μαίρη Χρονοπούλου και αποκάλυψε ότι θα βγει μία ανακοίνωση σχετικά με το που και πώς ο κόσμος θα μπορέσει να την αποχαιρετήσει: «Η Μαίρη δεν έχει συγγενείς α’ βαθμού, θα βγει δελτίο Τύπου για το τελευταίο αντίο».

Και είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Δελαπόρτας για τη Μαίρη Χρονοπούλου: «Είναι γνωστό πως η σχέση μας ήταν πολλά χρόνια, ήταν σχέση αγάπης, αλληλοεκτίμησης… Περάσαμε πάρα πολλές στιγμές. Τη γνωρίζω από 17 ετών. Η σχέση μας εξελίχθηκε με τα χρόνια που πέρασαν και τώρα αυτές οι ημέρες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες για εμένα. Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έχει α’ βαθμού συγγενείς. Έχει κάποιες δεύτερες και τρίτες ξαδέλφες. Δεν μπορούν όμως εκείνες να υπογράψουν ώστε να γίνουν οι επόμενες κινήσεις, αυτό που ήθελε η ίδια, την αποτέφρωση».

eleni1.jpg

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει μία σειρά από διαδικασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι την αποτέφρωση κι αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Πρέπει να δοθεί εισαγγελική εντολή. Η γυναίκα ήταν 2-3 ώρες μόνη της, χτυπημένη. Γι’ αυτό εισαγγελέας ή ιατροδικαστής πρέπει να δουν τους λόγους. Να γίνει νεκροψία. Kαι αυτό θα πάρει κάποιες ημέρες. Στη συνέχεια κάποιοι φίλοι θα της κάνουμε αυτό που ήθελε ως το τελευταίο αντίο».

eleni-22.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved