Η Μάγισσα: Φρενίτιδα στο Twitter για τη συνάντηση Ρόϊλου-Τρίγγου, 2 χρόνια μετά τις Άγριες Μέλισσες
Media

Η Μάγισσα: Φρενίτιδα στο Twitter για τη συνάντηση Ρόϊλου-Τρίγγου, 2 χρόνια μετά τις Άγριες Μέλισσες

Απόψε, το επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα είχε μία συνάντηση επί της οθόνης που φαίνεται πως οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς. 

Πρόκειται για τη συνάντηση μεταξύ της πρωταγωνίστριας Έλλης Τρίγγου ή τηλεοπτικής Θεοφανώς αν προτιμάτε, με τον Αναστάση Ροϊλό ή Αντρέι για τις ανάγκες του σεναρίου της σειράς.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν μοιραστεί άπειρες σκηνές την εποχή που πρωταγωνιστούσαν ως Νικηφόρος και Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες όπου η χημεία τους ήταν πραγματικά μαγική.

Έτσι, η συνάντησή τους σε ένα άλλο σκηνικό, αυτό της Μάγισσας ήταν κάτι που επίσης φάνηκε μαγικό στα μάτια των τηλεθεατών οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους με τα σχόλιά τους στο Twitter.

Ο Αντρέι, ο ξένος στο κάστρο συναντά τη Θεοφανώ η οποία ψάχνει να μάθει τι ακριβώς θέλει εκείνος στο συγκεκριμένο σημείο. Οι καίριες ερωτήσεις του δεν δείχνουν να την ταράζουν, ούτε να την κάνουν να φοβάται. Κάτι που σχολίασαν φυσικά οι χρήστες του Twitter οι οποίοι συμφώνησαν σε ένα πράγμα. Ότι η χημεία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς είναι μαγική!

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets που γράφτηκαν αμέσως μετά την προβολή της κοινής σκηνής Ρόιλου-Τρίγγου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved