Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι που έμενα»
Media

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι που έμενα»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης νιώθει «γεμάτος» από την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει και παραδέχεται στην εκπομπή, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη ότι του λείπει η τηλεόραση.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε πως η ψυχοθεραπεία του είναι η καθημερινότητά του, ο γιος του και η γυναίκα του.

«Χαίρομαι τη ζωή με τα λίγα και όχι με τα πολλά. Υπηρετώ πιστά την δουλειά που είχα ονειρευτεί και έχω αγαπήσει, παρ’ ότι ο ανταγωνισμός είναι αθέμιτος και σκληρός. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο να ζητήσω δουλειά αλλά δεν έχει βγει πουθενά. Έχω πολύ καιρό να κάνω τηλεόραση, μου λείπει και την αγαπώ. Περιμένω προτάσεις».

Viskadourakis-kakokairia.jpg

Ο ηθοποιός είπε πως κάθε βράδυ με τον γιο του κάνουν προσευχή και ευχαριστούν τον θεό για το φαγητό και τα καθαρά σεντόνια που κοιμούνται.

«Για μένα αυτά είναι ευτυχία. Ο θεός με αξίωσε στα 55 να νοικιάσω ένα μεγάλο σπίτι 100 τετραγωνικών. Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι που έμενα. Ο γιος μου πηγαίνει β’ Δημοτικού. Μου έχει ομορφύνει τη ζωή και μου έχει χαλαρώσει την ψυχή. Ο γιος μου είναι δάσκαλος για μένα. Μέχρι να μεγαλώσω δεν είχα δάσκαλους, γονείς… δεν είχα τίποτα».

Όπως είπε, θα ήθελε να είχε κάνει μεγάλη οικογένεια γιατί «τα παιδιά είναι ευτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ δεν είχα ζήσει με οικογένεια οπότε μαθαίνω από την σύζυγό ό,τι αφορά το μεγάλωμα του παιδιού. Θέλω να τρώμε όλοι μαζί και τσαντίζομαι όταν κάποιος ασχολείται με το κινητό ή βλέπει τηλεόραση. Όταν φεύγω από το σπίτι λέω στον γιο μου ‘’θέλω να προσέχεις τη μαμά. Στις γυναίκες φερόμαστε ωραία, πρέπει να είμαστε gentlemen’’. Ο γιος μου ξέρει τις δουλείες του σπιτιού γιατί στο σπίτι κατοικούμε και οι τρεις».

1675202117393-754714312-VISKADOURAKIS-2.jpg

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης πρωταγωνιστεί για 3η σεζόν στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους»: «Εμείς είμαστε τα ‘’πρωτάκια’’. Είναι ένα έργο με ρυθμό πανικού και έχω αγωνία να ανταπεξέλθουμε».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Καλιρρόη Μυριαγκού πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» ενώ μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν από τους μεγάλους νικητές στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά, καθώς εκλέχθηκε δεύτερος με 10.218 ψήφους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved