Ηλίας Βαλάσης: Το προξενιό, η παρουσίαση της Φάρμας και η δουλειά στο Ναυτικό
Media

Ηλίας Βαλάσης: Το προξενιό, η παρουσίαση της Φάρμας και η δουλειά στο Ναυτικό

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (11-10) ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο ηθοποιός τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας».

Ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε για τον ρόλο του, την απόφαση του να εγκαταλείψει το Ναυτικό για την υποκριτική ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσίαση της Φάρμας.

valasis-(8).jpg

«Έχω ρίξει πάρα πολλή δουλειά, την έχουν ρίξει πολλοί λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα, το πιστεύω αυτό που λέω. 14 ώρες τη μέρα για 14 χρόνια, ασταμάτητα, με πάθος, με αγάπη, με έρωτα, έχω δώσει όλη μου την ψυχή εκεί με αποδέκτη τη γυναίκα μου που δεν μπόρεσε άλλο να με αντέξει που μου έλεγε ότι έχουμε και παιδιά να μεγαλώσουμε. Θέλει υπομονή και επιμονή κι ανιδιοτέλεια, δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να τα δώσεις όλα. Δούλευα το πρωί και δούλευα το βράδυ για να κάνω σεμινάρια για το θέατρο που κράτησαν 10 χρόνια. Η γυναίκα μου με σφαλιάριζε».

«Η τηλεόραση είναι πολύ ωραίο μέσο. Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου ήμουν ακόμα στο Ναυτικό βατραχάνθρωπος. Δεν έχει καμία σχέση με την παρουσίαση. Καλός ήμουνα αλλά δεν μου άρεσε αυτή η δουλειά, δεν την έκανα με ψυχασθένεια όπως τώρα. Δεν το είδα ως δουλειά το είδα ως αρπαχτή. Με βάλανε επειδή ήμουν πολύ αναγνωρίσιμος και άντε να βγάλουμε κάποια λεφτά. Όταν συνειδητοποίησα τι ευκαιρία έχασα έλεγα τι χαζός που είμαι. Δεν το εκμεταλλεύτηκα καθόλου και ήταν όλο λάθος στημένο από τη δική μου πλευρά. Είναι ταλέντο η παρουσίαση!», είπε σε άλλο σημείο για την παρουσίαση της Φάρμας.

«Είναι ένα σπουδαίο γραμμένο σενάριο. Όταν διάβασα τα δύο πρώτα επεισόδια είπα ότι είναι κινηματογραφική ταινία. Αυτό το σίριαλ είναι κομμένη ανάσα. Ο Ζαφείρης τα ξέρει όλα και είναι το πιστό σκυλί της οικογένειας. Αγαπάει πάρα πολύ τον Γρηγόρη, τον αγαπάει σαν παιδί του, κάνει τα πάντα για αυτούς, δεν φοβάται τίποτα. Στον Ζαφείρη ερωτεύτηκα τους 2 χαρακτήρες που έχει. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν έρθει έτοιμοι να δαγκώσουν την ψυχή των τηλεθεατών», ανέφερε για τον ρόλο του στο Προξενιό της Ιουλίας.

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved