Λόλα Νταϊφά: «Όταν έβλεπα μαζί Λιάγκα - Σκορδά έλεγα «υποκρίνονται ότι αντέχουν ο ένας τον άλλον;»»
Media

Λόλα Νταϊφά: «Όταν έβλεπα μαζί Λιάγκα - Σκορδά έλεγα «υποκρίνονται ότι αντέχουν ο ένας τον άλλον;»»

Η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων, Λόλα Νταϊφά υποδέχτηκε την εκπομπή «Ελένη» στο σπίτι της και μίλησε για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα. 

Όπως είπε, δεν ήθελε ποτέ να είναι γυναίκα που λέει σε όλα «ναι» για να κρατήσει μια θέση ενώ μιλώντας για τους «τηλεοπτικούς σταρ», είπε πως δεν μπορείς να γίνεις από τη μια μέρα στην άλλη σταρ.

«Δεν γίνονται έτσι οι σταρ. Υπάρχουν άνθρωποι που μόχθησαν σε όλη τους τη ζωή για να γίνουν σταρ και δεν έγιναν. Υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που έγιναν σταρ αλλά δεν το αισθάνθηκαν. Η εποχή τώρα φτιάχνει είδωλα και τα γκρεμίζει. Το τηλεοπτικό παιχνίδι έχει γίνει ανθρωποφαγικό, βλέπω τις συμπεριφορές των ανθρώπων που έχουν αγριέψει. Κάνουν οτιδήποτε για την τηλεοπτική τους επιβίωση και δεν είναι πάντα με τον σταυρό στο χέρι».

Μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και είπε πως δεν πιστεύει ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα αφήσει ποτέ την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς είναι η ζωή του.

lola.jpg

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μου αρέσει πολύ γιατί είναι ευγενής και δεν έχει τη λατρεία της εικόνας του. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι χειμαρρώδης και δεν το κάνει για να προκαλέσει αλλά γιατί αυτός είναι. Όταν έβλεπα μαζί τον Γιώργο και τη Φαίη έλεγα τώρα υποκρίνονται ότι αντέχουν ο ένας τον άλλον;».

Για τη Ζήνα Κουτσελίνη είπε πως είναι πολύ καλή γιατί έχει δουλέψει πίσω από τις κάμερες και ξέρει καλά όλο το κομμάτι.

1675215116825-718741036-LOLA.jpg

«Η Ελεονώρα έχει πάρει τον αέρα της τηλεόρασης και κάνει ακριβώς ότι της πάει. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν πάντα ένας άνθρωπος που ήξερε να υπάρχει στην τηλεόραση. Νομίζω δίνει συν στην εκπομπή που συμμετέχει. Η Κατερίνα Καινούργιου ενώ είναι πολύ νέα μου δίνει πάντα την εντύπωση της ντάμας. Ο Ετεοκλής Παύλου είναι αυτός που αρχικά τράβηξε τον κόσμο και μετά η καλή σχέση τους».

Η Λόλα Νταϊφά είπε πως η δουλειά του παρουσιαστή δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά ενώ αναφερόμενη σε όσους ανθρώπους την έχουν ενοχλήσει είπε χαρακτηριστικά πως «δεν τους βλέπω, δεν τους ξέρω, δεν τους θυμάμαι».

Δείτε όσα είπε παρακάτω στην εκπομπή, Ελένη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved