Fame Story: Η είσοδος του Ντάφυ και η υπόσχεση ότι θα επιστρέψει με μία νέα έκπληξη
Media

Fame Story: Η είσοδος του Ντάφυ και η υπόσχεση ότι θα επιστρέψει με μία νέα έκπληξη

Η αγωνία κορυφώνεται για τους σπουδαστές της Ακαδημίας και όλοι προετοιμάζονται για το 3ο Fame Story Live, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 21:00.

Οι πρόβες και τα μαθήματα συνεχίζονται πυρετωδώς στην Ακαδημία του Fame Story! Οι σπουδαστές παρακολουθούν το δεύτερο μάθημα του Fipster, ο οποίος τους δείχνει κάποιες ασκήσεις για να βρουν την «ταυτότητά» τους στα social media. Οι εντάσεις, μεταξύ των σπουδαστών, ωστόσο, δεν λείπουν.

Η είσοδος του Νίνο στην Ακαδημία δημιουργεί ένα πιο χαλαρό και χαρούμενο κλίμα. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος καλλιτέχνης περνάει χρόνο με τους μαθητές και τραγουδούν όλοι μαζί κάποιες από τις επιτυχίες του. Παίζουν πιάνο, χορεύουν, διασκεδάζουν και οι σπουδαστές αφήνουν για λίγο στην άκρη τις προσωπικές τους αγωνίες.

full-logo-FAME-STORY-3D.png

Για τους 15 σπουδαστές η ημέρα επιφυλάσσει μία ακόμη έκπληξη! Η Αριστέα Αλεξανδράκη είχε ζητήσει μέσω της κάμερας κάτι από τον Νίκο Κοκλώνη. Η επιθυμία της πραγματοποιείται και μάλιστα το «πακέτο» έρχεται με ένα πρόσωπο που δεν το περιμένει κανείς!

Ο Τριαντάφυλλος μπαίνει στην ακαδημία και περνάει χρόνο με τα παιδιά. Συζητούν και τραγουδούν παρέα και φεύγει με την υπόσχεση ότι σύντομα θα επιστρέψει με μία νέα έκπληξη!

TRIANTAFYLLOS-(3).jpg

Οι τρεις υποψήφιοι, η Αριστέα Αλεξανδράκη, ο Τίτος Λαχανάς και η Άννα Πολτζόγλου, συνεχίζουν να διεκδικούν την ψήφο του κοινού για ασυλία, ώστε να μπορέσουν να παραμείνουν στην Ακαδημία του Fame Story. Τα μαθήματα συνεχίζονται εντατικά και ο στόχος είναι και για τους 15 σπουδαστές κοινός: να κάνουν την καλύτερη εμφάνισή τους, στο 3ο Fame Story Live, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 21:00, για να καταφέρουν να μείνουν στο παιχνίδι.

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία και ανατροπές!

Δείτε εδώ το trailer Fame Story της Τετάρτης 11.10.23:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved