Media

«Kαλέ, πάμε πίσω! Τρελή είσαι»: Επική είσοδος στη ζούγκλα για Ηλιάδη, Καλάβρια και Αλεξανδράκη

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 11/10 το «I’m a celebrity, get me out of here» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα έδωσαν το σύνθημα και οι celebrities άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου έφτασαν και τρεις επώνυμες κυρίες που κάθε άλλο παρά για επιβίωση έμοιαζαν έτοιμες. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, την Μαρία Καλάβρια και την Δήμητρα Αλεξανδράκη που φάνηκε να είναι έξω από τα νερά τους.

Το κουτί άνοιξε και είδαμε την Μαρία Καλλάβρια να φτιάχνει το μακιγιάζ της και την Δήμητρα Αλεξανδράκη να στρώνει το μακρύ, κόκκινο φόρεμα της. «Χριστέ μου, που είμαστε;» αναφώνησε, έντρομη, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια για να συνεχίσει λέγοντας: «Κορίτσια, τι συμβαίνει; Δήμητρα, Μαρία, ελάτε! Ελάτε, δεν βλέπω κάτι! Δεν υπάρχει κίνδυνος».

SKAI2.jpg

«Καλέ, καλέ, καλέ! Που ήρθαμε; Τι είναι εδώ;» ρώτησε και το μελαχρινό μοντέλο για να πέσει ωστόσο φαρδιά πλατιά στο έδαφος στην προσπάθεια της να… βοηθήσει την Μαρία Καλάβρια να σταθεί όρθια. «Η τουαλέτα μου! Η τουαλέτα μου έγινε καφέ! Για όνομα του κυρίου».

«Κρατηθείτε και ηρεμήστε, πάμε από εδώ που είναι μια ταμπέλα για να δούμε τι έχει» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη για να συνεχίσει, απτόητη σε φωναχτό ύφος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη δηλώνοντας στην πρεμιέρα για το Celebrity: «καλέ, πάμε πίσω! Τρελή είσαι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved