Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Είναι χυδαίο να υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα, θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα»
Media

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Είναι χυδαίο να υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα, θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα»

 

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την υγεία του Βασίλη Καρρά.

«Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε με το περιβάλλον του και ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικά δεδομένα. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη ζωντανός. Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, τους τιμάει, θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις αριστερά και δεξιά σε όλους όσους λένε ότι είναι άρρωστος.»!

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: «Από εκεί και πέρα θεωρώ όχι απαράδεκτο, χυδαίο το να υπάρχουν δημοσιεύματα. Θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα. Δεν βλέπω ανακοινώσεις για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα που λένε ότι μετράει μέρες, είναι νεκρός κλπ. Δεν μιλάω για τον Βασίλη αλλά γενικότερα για όποιον άνθρωπο μπορεί να είναι άρρωστος. Για αυτά δεν πρέπει να πέσουν κεφάλια; Αν τα sites είναι περιθωριακά και τις εφημερίδες τις διαβάζουν πέντε νοματαίοι, δεν ασχολείται και κανένας».

liagkas.jpg

Και στη συνέχεια ανέφεραν ότι η οικογένειά του τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με κάποια συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο και σήμερα παίρνει εξιτήριο.

karras-(1).webp

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved