Γκαντώνα - Σιωμόπουλος: «Kάναμε διακοπές μαζί» - Η πρόταση στην Ελένη και η υπόσχεσή της
Media

Γκαντώνα - Σιωμόπουλος: «Kάναμε διακοπές μαζί» - Η πρόταση στην Ελένη και η υπόσχεσή της

Η Στέλλα Γκαντώνα και ο Ντίνος Σιωμόπουλος ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν μεταξύ άλλων για τη συνεργασία τους αλλά αναφέρθηκαν και στην καθημερινότητά τους και έκαναν μία πρόταση στην παρουσιάστρια που σάστισε. 

Σε σχέση με το πώς αποφορτίζονται από την καθημερινότητα, ο δημοσιογράφος είπε πως τα παιδιά σε αποφορτίζουν εντελώς: «Δεν μπορεί να ξεσπάσεις εκεί και να βγάλεις κακία».

siomopoulos12.jpg

«Φέτος κάναμε και διακοπές μαζί. Έκανα τη θεία και κράταγα τα παιδιά του Ντίνου. Δεν αλλάζω τον ρόλο μου όταν δουλεύω με τον Θανάση Φουσκίδη και όταν δουλεύω με τον Ντίνο. Με τον Θανάση τσακωνόμαστε γιατί έτσι είμαστε ενώ με τον Ντίνο δεν διαφωνούμε. Στην προσωπική μου ζωή μου αρέσει να έχω κοινά με τον σύντροφό μου. Έχει τύχει να διαφωνώ πολύ στα πολιτικά με τον σύντροφό μου, αλλά είναι καλό να ακούς μία διαφορετική άποψη», είπε η Στέλλα Γκαντώνα, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

stela.jpg

«Εμένα η γυναίκα μου είναι από την Ουγγαρία αλλά μιλάει καλύτερα ελληνικά από εμένα, Βλέπει όλα τα δελτία και Ευαγγελάτο, έχουμε τις πολιτικές μας κόντρες αλλά δεν ψηφίζει ακόμα οπότε είμαστε καλά», πρόσθεσε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

eleni21.jpg

Και στο τέλος οι καλεσμένοι της τής έκαναν μία πρόταση να έρθει ένα Σάββατο ή μία Κυριακή στην εκπομπή και μπορεί να σάστισε, όμως στη συνέχεια τους υποσχέθηκε ότι θα πάει στην εκπομπή τους το Σαββατοκύριακο αλλά να φύγει πρώτα ο χειμώνας...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved