Η Φάρμα: Αυτοί οι παίκτες είναι μαζί και επιβεβαιώθηκε : «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες»
Media

Η Φάρμα: Αυτοί οι παίκτες είναι μαζί και επιβεβαιώθηκε : «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες»

Η Φάρμα: Τα πλάνα τους είχαν «προδώσει» και πλέον επιβεβαιώθηκε με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο πως Νάσια και Σπύρος είναι το πρώτο ζευγάρι του ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα όταν την περασμένη Πέμπτη η Νάσια είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Σπύρος φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα ενώ όταν εκείνη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δεν την άφησε λεπτό μόνο δίνοντάς της κουράγιο και κρατώντας σφιχτά το χέρι της.

Ypologisths.jpg

«Έχουν έρθει αρκετά κοντά. Είναι η πρώτη σχέση που άρχισε να φτιάχνεται και να καλλιεργείται μέσα στο ριάλιτι», είχε αποκαλύψει ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης για τους δυο παίκτες. Και στο επεισόδιο της Πέμπτης (12-10) λίγο πριν ξεκινήσουν οι δοκιμασίες για την αποχώρηση, ήρθε ένας μεταξύ τους διάλογος που επιβεβαίωσε το γεγονός.

«Το βράδυ εγώ λέω να το βάλεις το ναρθηκάκι, μη γίνει κανένα… Στον ύπνο σου, έτσι και δεν το πάρεις χαμπάρι. Να το προστατέψεις, ειδικά το βράδυ, που εσύ κοιμάσαι λίγο περίεργα», είπε ο Σπύρος στη Νάσια με εκείνη να του λέει: «πού το ξέρεις εσύ;».

«Άμα δεν το ξέρω εγώ, ποιος θα το ξέρει;», της απάντησε με την επική απάντηση να έρχεται δια στόματος, Νάσιας: «Ηλίθιος είσαι; Τραβάνε οι κάμερες ρε».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved