I’ m a celebrity…: Με συνοπτικές διαδικασίες η αποχώρηση της Αλεξανδράκη και μάθε τον λόγο!
Media

I’ m a celebrity…: Με συνοπτικές διαδικασίες η αποχώρηση της Αλεξανδράκη και μάθε τον λόγο!

I’ m a celebrity… Get me out of here: Η πρώτη αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ είναι γεγονός. Έφυγε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

«I’m a celebrity get me out of here αναφώνησε ένας παίκτης της ομάδας των celebrities. Ανακοίνωση που οδηγεί αυτόματα αυτό το μέλος της ομάδας εκτός παιχνιδιού», είπε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του αποψινού επεισοδίου και αναφερόταν φυσικά στην πρώτη παίκτρια που αποχώρησε, ωστόσο υπήρχε λόγος σοβαρός.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-12102023-110414-mm.jpg

«Ήρθα στο παιχνίδι με τεράστια χαρά και τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων. Αποφάσισα να συμμετέχω για έναν πάρα πολύ καλό σκοπό, για έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Ωστόσο, ένα θέμα υγείας που είχα, εδώ στη ζούγκλα επιδεινώθηκε. Ο μόνος τρόπος για να φύγω από εδώ είναι να πω τη φράση, “Ι’m a celebrity get me out of here», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξηγώντας γιατί το έκανε.

Η Δήμητρα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και δες τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε

Θυμίζουμε ότι το «I’m a celebrity… Get me out of here» έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς από τις δοκιμασίες που θα περνούν οι αγαπημένοι μας celebrities, κάποιες θα αφορούν στη βελτίωση της διαβίωσής τους στο παιχνίδι και κάποιες άλλες θα λειτουργούν σαν «κουμπαράς» όπου θα συγκεντρώνεται ένα ποσό για να διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved