Ελένη Καρακάση: «Αισθάνομαι περήφανη και συγκινημένη που παίζω στους Πανθέους»
Media

Ελένη Καρακάση: «Αισθάνομαι περήφανη και συγκινημένη που παίζω στους Πανθέους»

Η Ελένη Καρακάση, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ερμηνεύει το ρόλο της Σεβαστής  τη σειρά του ΣΚΑΙ «Οι Πανθέοι»

Η Ελένη Καρακάση μίλησε σε συνέντευξή της για το ρόλο της αλλά και για τον έντονο πρόγραμμα που έχει η καθημερινότητά της λόγω δουλειάς.

elenikarakasi_1684223701_3103815829601590175_497283297.jpg

Πώς κυλάει η σεζόν για εσένα μέχρι στιγμής;

Πάρα πολύ ωραία. Δεν πρόλαβε να σταματήσει η καλοκαιρινή σεζόν και ξεκίνησε η χειμερινή γιατί είχαμε αρκετές παραστάσεις με την περιοδεία που κάναμε και παράλληλα είχα ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά και πρόβες για τη νέα παράσταση που θα ανεβάσουμε στο θέατρο. Οπότε πάει με τον ρυθμό που πρέπει να πηγαίνει, δηλαδή τρελό.

Μέσα σε όλο αυτό το έντονο πρόγραμμα της δουλειάς και των υποχρεώσεων που υπάρχουν στην καθημερινότητά σου, πώς καταφέρνεις και αποφορτίζεσαι;

Δεν αποφορτίζομαι ιδιαίτερα. Τον ελάχιστο χρόνο που βρίσκομαι στο σπίτι μου, σίγουρα θα καθίσω να διαβάσω για το γύρισμα και θα δω λίγη τηλεόραση, ειδικά αυτή την περίοδο που αρχίζουν όλα τα σίριαλ, καθώς θέλω να είμαι ενημερωμένη. Αυτό που φροντίζω να κάνω πιο έντονα για τη δική μου αποφόρτιση είναι πιλάτες, που ξεκίνησα για θεραπευτικούς λόγους, επειδή είχα κάποια θέματα υγείας. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούσα να κάνω, όπως και η χειμερινή κολύμβηση. Αυτά τα δύο με βοηθούν πολύ.

elenikarakasi_1695137432_3195366840492624271_497283297.jpg

Φέτος, σε απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΙ «Οι Πανθέοι». Πώς αισθάνεσαι που είσαι μέρος αυτής της δουλειάς;

Αισθάνομαι περήφανη και συγκινημένη. Κατ’ αρχάς γιατί μιλάμε για ένα ιστορικό και σημαντικό μυθιστόρημα από έναν άνθρωπο ακαδημαϊκό, συγγραφέα, τον Τόσο Αθανασιάδη, που ό,τι έχει γράψει ήταν τεράστια επιτυχία. Εδώ μιλάμε για μια καινούργια μυθοπλασία, βασισμένη φυσικά στους τέσσερις τόμους. Στη σειρά υπάρχουν και ήρωες που δεν βρίσκονται στο βιβλίο και αυτό συμβαίνει για να μπορέσει να γίνει ένα σχεδόν καθημερινό σίριαλ, όπως είμαστε εμείς, με την έγκριση πάντα και της κυρίας Αθανασιάδου, που είναι κοντά μας από την πρώτη στιγμή, και υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Σπύρου Μιχαλόπουλου και των δύο σκηνοθετών που είναι στα συνεργεία μας, του Λίνου Χριστοδούλου και του Βασίλη Ντούρου. Η παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη θεωρώ πως είναι εξαιρετική και στο καστ βρίσκονται κορυφαίοι ηθοποιοί. Φυσικά, οι σεναριογράφοι μας, η Πάννα Κανελλοπούλου και ο Άγγελος Χασάπογλου, είναι υπέροχοι, είπε η Ελένη Καρακάση στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved