Ελένη Καρακάση: «Θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή στον χαρακτήρα της Σεβαστής»
Media

Ελένη Καρακάση: «Θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή στον χαρακτήρα της Σεβαστής»

Η Ελένη Καρακάση ερμηνεύει το ρόλο της Σεβαστής στη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι. Η Σεβαστή είναι όπως λέει και η ίδια, σε συνέντευξή της, ένας καλός άνθρωπος και αγαπάει την Μάρμω σαν κόρη της.

Η Ελένη Καρακάση αναφέρθηκε, εκτός από το ρόλο της και στο τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

elenikarakasi_1695137432_3195366840492624271_497283297.jpg

Τι χαρακτήρας είναι η Σεβαστή;

Η Σεβαστή είναι αυτό που λέμε ο καλός άνθρωπος. Αγαπάει τη Μάρμω σαν κόρη της. Είναι σαν δύο φορές μάνα της, γιατί την πονάει παραπάνω από τη στιγμή που έχει βιώσει τον χαμό των γονιών της. Είναι αυτές οι γυναίκες οι σοφές, που χωρίς να έχουν διαβάσει βιβλία, αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω τους. Η Σεβαστή, λοιπόν, καταλαβαίνει τι συμβαίνει στη Μάρμω χωρίς να της το πει εκείνη.

Πώς θα αντιδράσει όταν επιβεβαιώσει πως η κοπέλα είναι ερωτευμένη με τον Κίτσο;

Αυτοί οι δύο άνθρωποι θα έρθουν κοντά και η Σεβαστή θα το καταλάβει χωρίς να της το πουν, θα παίξει και λίγο ρόλο ντετέκτιβ σε όλο αυτό. Στέκεται στο πλευρό της και προσπαθεί να είναι δίπλα της, να τη σωφρονίζει και να τη φέρνει στον σωστό τον δρόμο. Παρ’ όλα αυτά, έχει τόση αγάπη για εκείνη, το μυαλό της είναι ανοιχτό και θα είναι δίπλα της.

elenikarakasi_1682946213_3093099482135446998_497283297.jpg

Θα προσπαθήσει να σώσει τον γάμο της Μάρμως και του Ανδρέα;

Ναι! Θα προσπαθήσει να σώσει τον γάμο της να τη συνετίσει και θα δούμε ότι θα γίνει και σκληρή μαζί της. Όμως στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή στον χαρακτήρα της Σεβαστής. Θα αισθανθεί άσχημα απέναντι στον Ανδρέα; Η ίδια σέβεται και εκτιμά τον κύριο Ανδρέα. Είναι πολύ δύσκολη η θέση της, γιατί θα αναγκαστεί να του πει ψέματα, θα μαλώσει πολύ με τη Μάρμω για αυτό που του κάνει και επίσης αυτή η κατάσταση είναι και ενάντια σε όλες τις αρχές της. Η Σεβαστή θα μείνει δίπλα στη Μάρμω προσπαθώντας πάντα να τη φέρει δίπλα στον κύριο Ανδρέα.

pantheoi.png

Τι να περιμένουμε από τα προσεχή επεισόδια της σειράς;

Πέρα από το ερωτικό τρίγωνο του Ανδρέα, της Μάρμως και του Κίτσου, υπάρχουν τα ιστορικά γεγονότα, που είναι συνταρακτικά, θα δούμε πάρα πολλές αποκαλύψεις, που αφορούν την ιστορία της Χρυσοστόμης και το παρελθόν της οικογένειας, γιατί σιγά-σιγά αποκαλύπτονται πράγματα και για τον Ισίδωρο και τη σχέση που έχει με τη Μιρέλλα. Επίσης, θα υπάρξει ένα νέο έγκλημα. Όλοι οι ήρωες κρύβουν πολλά χαρτιά και με έναν μαγικό τρόπο κάπως ενώνονται. Υπάρχουν ήρωες που ανοίγουν οι ιστορίες τους και μπλέκονται με την οικογένεια των Πανθέων. Η συνέχεια της σειράς έχει συγκλονιστικές και τρομερές ανατροπές αλλά και πολλή δράση, είπε η Ελένη Καρακάση στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved