Οι Πανθέοι: Μάρμω και Κίτσος δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος τους
STUDIO FOTOGENIA
Media

Οι Πανθέοι: Μάρμω και Κίτσος δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος τους

Χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι. Ο Ισίδωρος διώχνει τη Χρυσοστόμη από το Γραμματικό ενώ ο έρωτας του Κίτσου και της Μάρμως φουντώνει ολοένα και περισσότερο.

Η Μάρμω μαζεύει όλο το θάρρος της και αποφασίζει να κάνει μια τελευταία απόπειρα να πείσει τον Κίτσο να μη φύγει. Εκείνος είναι συγκλονισμένος γι’ αυτό που έζησε με τη Μάρμω και δείχνει αποφασισμένος να την κερδίσει.

pantheoi4.jpg

Όμως η κοπέλα έχει τύψεις και προσπαθεί να κρυφτεί από τον Ανδρέα, μέχρι να πάρει την τελική της απόφαση. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος σκέφτεται συνεχώς τη δεύτερη διαθήκη, που θα ανατρέψει τη μεγάλη του βεβαιότητα, ενώ η Μιρέλλα συνεχίζει να τον πολιορκεί και η Χρυσοστόμη ζει τους δικούς της εφιάλτες. Την επόμενη μέρα, η Μάρμω επισκέπτεται τον Κίτσο και του ζητάει να μείνει μακριά της, όμως και οι δυο τους παραμένουν αδύναμοι να αντισταθούν στο πάθος τους.

OI-PAN8EOI_EP.-18-(1).jpg

Μάλιστα, η παράξενη συμπεριφορά της, σε συνδυασμό με την παραμονή του Κίτσου στην Ελλάδα, αρχίζουν να βάζουν σε υποψίες τον Ανδρέα. Από την άλλη, ο Φάνης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να συμφιλιωθεί με τη Βέτα και να την πείσει να γυρίσει στο σπίτι τους, ενώ ο Στάθης αναζητά παρηγοριά στη Ματούλα, μετά τον θρήνο που έχει προκαλέσει ο χαμός του Δημήτρη στην οικογένειά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved