Γιώργος Σουξές: Κατέρρευσε στην Ελένη - «Κάποια στιγμή κόντεψα να πνιγώ»
Media

Γιώργος Σουξές: Κατέρρευσε στην Ελένη - «Κάποια στιγμή κόντεψα να πνιγώ»

O Γιώργος Σουξές ήταν καλεσμένος στην Ελένη και βλέποντας ένα αφιερωματικό βίντεο ξέσπασε σε λυγμούς. 

«Είχα ένα κοστούμι πολύ φινετσάτο να βάλω για την εκπομπή, αλλά ήρθα με τα καθημερινά μου για να μην αισθάνομαι ότι είμαι σε ρόλο», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Για την επαγγελματική του διαδρομή ανέφερε: «Είμαι μοναχικός άνθρωπος, για αυτό συγκινήθηκα με το βίντεο που μου ετοιμάσετε, ήταν όλη μου η ζωή, που δεν ήταν εύκολη. Όλη η διαδρομή ήταν δύσκολη, γιατί είναι μία δουλειά που κάθε μέρα δίνεις εξετάσεις. Η αλήθεια είναι ότι είμαι τυχερός, γιατί μου αρέσει αυτή η δουλειά και την κάνω με πολύ μεγάλη χαρά».

souxe7.jpg

Σε ερώτηση για το ποιες είναι οι επαγγελματικές του επιδιώξεις κι αν τις έχει επιτύχει απάντησε: «Ήμουν πολύ προσγειωμένος κι ήξερα ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα μικρή, δεν μπορεί να είναι όλοι πρωταγωνιστές. Διαβάζοντας την ζωή του Λάμπρου Κωνσταντάρα ότι έγινε γνωστός στα 50 του, λέω μπορεί να το καταφέρω κι εγώ. Απλά πρέπει να κάνεις σωστά την δουλειά σου και με συνέπεια».

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι από πολύ μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός. Στην συνέχεια μάλιστα, αποκάλυψε μιλώντας στην Ελένη ότι δεν έχει σπουδάσει ηθοποιία.

Αναφορικά με τους ρόλους που έχει υποδυθεί είπε ότι οι περισσότεροι που έχει κάνει είναι του καλού.

Μίλησε επίσης ο κ. Σουξές και για την συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» και τον ρόλο που έχει, αυτό του «παπά-Γρηγόρη».

«Είναι μία σειρά πολύ καλά δομημένη σεναριακά. Η δυσκολία μου στο ρόλο είναι ότι πρέπει να κάνω έναν παπά που πραγματικά πιστεύει στον Θεό, ενώ έχει γίνει η μεγαλύτερη αμαρτία του κόσμου στο σπίτι του».

Σε αυτό το σημείο, ο Γιώργος Σουξέ περιέγραψε μάλιστα ότι κάποια στιγμή στην ζωή του κόντεψε να πνίγει: «Εγώ, ο πατέρας μου, τα τρία μου αδέλφια και ένας ξάδερφός μου πήραμε ένα ποδήλατο θαλάσσης κι ανοιχτήκαμε. Ο ξάδελφός μου δεν ήξερε καθόλου μπάνιο και δεν ξέρω πως του ήρθε και πήδηξε στην θάλασσα. Εγώ έπεσα στην θάλασσα να τον σώσω, πιάστηκε πάνω και πηγαίναμε κάτω. Ευτυχώς, ήρθε μία βάρκα και μας έσωσε».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στην Ελένη και τη συγκίνηση του ηθοποιού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved