Η Λασκαράκη έρχεται σε ρόλο παρουσιάστριας & δηλώνει: «Δεν είναι δεκτές οι κακοπροαίρετες κριτικές»
Media

Η Λασκαράκη έρχεται σε ρόλο παρουσιάστριας & δηλώνει: «Δεν είναι δεκτές οι κακοπροαίρετες κριτικές»

Η Βάσω Λασκαράκη που αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους της σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές κάνει το ντεμπούτο της στην παρουσίαση, με τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή «The Break» που θα γίνει το ευχάριστο διάλειμμα της εβδομάδας μας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Βάσω Λασκαράκη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

1697207393512-418441498-b6fd7d21-THE-BREAK_B.-LASKARAKH.webp

«Θα δείτε πολύ ωραίες στήλες και πρωτότυπες. Είναι μία life style εκπομπή και νομίζω καθώς θα περνάνε οι μέρες και θα βρίσουμε τα πατήματά μας, εγώ δηλαδή γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή και αισθάνομαι ασφάλεια, θα δείτε πολύ ωραία πράγματα και πολύ καινούργια. Θα με δείτε να βγαίνω από το πλατό να κάνω και εξωτερικά πράγματα. Θα βάλω όλα μου τα δυνατά για να κάνω μία ωραία παρέα με τον κάθε καλεσμένο. Είναι ένας καινούργιος ρόλος για εμένα και θα το αντιμετωπίσω όπως θα έκανα το ίδιο και στη μυθοπλασία και παντού», είπε και συμπλήρωσε:

«Οι κριτικές είναι δεκτές, είτε είναι θετικές, είτε αρνητικές. Δεν είναι δεκτές οι κακοπροαίρετες κριτικές. Φυσικά και θέλω την άποψη από ανθρώπους του χώρου που έχουν περισσότερη εμπειρία απ’ ότι εγώ»

Από την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 15:10, η Βάσω Λασκαράκη έρχεται στον ΣΚΑΪ με ένα σταθερό κυριακάτικο ραντεβού για όλα τα ωραία που συμβαίνουν γύρω μας. Take a Break για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, πρωτότυπες στήλες, celebrities της εγχώριας και της διεθνούς showbiz, κοσμικά events και δημοσιογραφικές έρευνες.

Διάλειμμα χωρίς μαγειρική, μόδα, ομορφιά, βόλτες στην πόλη και χαλαρές κουβέντες γύρω από τις σχέσεις και όσα συμβαίνουν στον κόσμο με χιούμορ και καλή διάθεση δε γίνεται! Η Βάσω και η ομάδα της ετοιμάζουν κάθε βδομάδα μια εκπομπή που δε θα θέλετε να πάει σε Break!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved