Το προξενιό της Ιουλίας - Μελέτης Ηλίας "Ο Γιωργίκης είναι αποφασισμένος να παντρευτεί την Ιουλία"
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Μελέτης Ηλίας "Ο Γιωργίκης είναι αποφασισμένος να παντρευτεί την Ιουλία"

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Μελέτης Ηλίας, ο σκληρός και δυναμικός Γιωργίκης Προβιός, καλεσμένος στο Happy Day  μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη σειρά και το ρόλο του, την οικογένειά του, αλλά και την παράσταση και την ταινία που σε λίγες ημέρες κάνουν πρεμιέρα.

Τον βλέπουμε για πρώτη φορά σε δραματικό ρόλο «το ζω πρώτη φορά το δραματικό, είναι πολύ μεγάλη χαρά που προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει η διαδικασία του ψαξίματος σε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που με είχε συνηθίσει ο κόσμος. Ο κύριος λόγος που δέχτηκα το ρόλο ήταν επειδή ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα» θα πει για το ρόλο του.

meletis-xygkorou.jpg

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες και την ατμόσφαιρα στα γυρίσματα «είμαστε σε πυρετό γυρισμάτων. Χθες το βράδυ η Ιουλία μας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Κι εγώ που το είδα, μόλις είχα γυρίσει από το θέατρο, σοκαρίστηκα. Ο Γιωργίκης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στο προξενιό παρόλο που έχει τα διπλά της χρόνια. Αλλά η Ιουλία δεν είναι και από τις πιο τυχερές κοπέλες, όλο κάτι της συμβαίνει και νομίζω και στο αποψινό επεισόδιο θα έχουμε μια δύσκολη εξέλιξη».

Όπως είπε τον απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης «είμαι ‘νουμεράκιας’ είναι η λόξα που έχω. Έχω σπουδάσει λογιστικά, μου αρέσει η στατιστική είναι το αγαπημένο μου σπορ. Είναι χόμπι να κοιτάζω τα νούμερα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μπορεί μια σειρά να είναι τέλεια και να μην ‘πηγαίνει’ για άλλους λόγους».

9c982f69-meletis.jpg

Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική «η σύζυγος είναι ήρωας. Φεύγω πρωί και μαθαίνω τα νέα της ημέρας που δεν είναι πάντα ευχάριστα. Η κόρη είναι σε σκληροπυρηνική ηλικία, ο μικρός ευτυχώς είναι ακόμα πολύ μικρός». Αναφέρθηκε και στη συμβουλευτική γάμου «πάντα μπορείς να επανέρχεσαι. Χρειάζεται ανά τακτά διαστήματα, ιδιαίτερα πριν σκάσει ένα θέμα πρέπει να έχεις βρει τους κώδικες επικοινωνίας ώστε να λύνεται η καθημερινότητά σου. Όλο το διάστημα του κορονοϊού διαπίστωσα πόσα πράγματα έχω χάσει και δυστυχώς δεν ξανάρχονται».

306190be-meletis-ilias-(1).webp

Φυσικά αναφέρθηκε και στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου», «απέδειξε η ιστορία ότι αυτή η σειρά είχε άστρο. Και εμείς από τη μία θέλαμε να συνεχίσει από την άλλη είχαμε κουραστεί μετά από πέντε χρόνια καθημερινών γυρισμάτων». Για την ανταπόκριση του κόσμου στα social media είπε «πρέπει να βρεις έναν έξυπνο τρόπο να διαχειρίζεσαι αυτούς τους ανθρώπους που εκφράζουν έναν θαυμασμό και ενθουσιασμό».

MELETIS-ILIAS-PROXENIO.jpg

Μελέτης Ηλίας

Σε λίγες ημέρες βγαίνει στις αίθουσες η ταινία του «Άκου ποιος μιλάει». «Μια ταινία που την κάναμε μόνοι μας και είμαστε πολύ περήφανοι. Κάνω και την παραγωγή, έχουμε αυτή τη λόξα εμείς οι ηθοποιοί, ό,τι βγάζουμε να το διοχετεύουμε σε αυτό που αγαπάμε, με μεγάλο ρίσκο. Η ταινία είναι σαν μικρό παιδί».

Μίλησε και για την παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» και τη συνεργασία με τη Μαρία Ναυπλιώτου «είναι τόσο χορτασμένη και σίγουρη αλλά έχει και την αβεβαιότητα ενός μικρού παιδιού όταν ανεβαίνει στη σκηνή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved