Το προξενιό της Ιουλίας - Τάσος Λέκκας: «Ο Ρήγας θέλει να εκδικηθεί για τους ανθρώπους του»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Τάσος Λέκκας: «Ο Ρήγας θέλει να εκδικηθεί για τους ανθρώπους του»

Μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» κάνοντας αισθητή την καλλιτεχνική του παρουσία. Τη φετινή σεζόν ο Τάσος Λέκκας επιστρέφει στη μικρή οθόνη του ALPHA μέσα από τη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό τnς Ιουλίας», υποδυόμενος τον Ρήγα, τον γιο της Στάσας, που μεγάλωσε έχοντας μάθει να μισεί. Και παρόλο που η πρόθεσή του είναι καλή, οδηγείται συνεχώς σε λανθασμένες επιλογές.

Ποια είναι η σχέση του με την Ιουλία; Κτη­τική;
«Απολύτως. Είναι φοβερά τα όσα συνέβαιναν εκείνη την εποχή και το ποια ήταν η θέση της γυναίκας. Μανάδες, αδελφές, κόρες ανήκαν όλες σε έναν άντρα. Το γεγονός και μόνο ότι παντρευόντουσαν χωρίς να ερωτηθούν, από ένα προξενιό που διάλεξαν οι γονείς τους θέλοντας και μη, είναι από μόνο του τρομερό. Ευτυχώς η κοινωνία μας έχει προχωρήσει αρκετά, αλλά δεν μπορούμε να μην κρίνουμε τα κακώς κείμενα του τότε».

To-pro3enio-ths-Ioylias-(1).jpg

Και ο Ρήγας θα γίνει αφορμή να συμβούν πολλά από αυτά όπως καταλαβαίνουμε!

«Ο Ρήγας δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων πρότυπο, θα καταλάβετε από την αρχή γιατί το λέω».

Tasos-Lekkas.jpg

Το προξενιό της Ιουλίας - Τάσος Λέκκας

Τι είναι αυτό που επιδιώκει;
«Πάντα το μέλημά μου είναι να καταλάβω το πρόσωπο που υποδύομαι τι θέλει. Πραγματικό, ο Ρήγας ξεκινάει από μια ευγενή σκέψη γιατί ό,τι κάνει είναι από αγάπη και από την ανάγκη να προστατεύσει την οικογένειά του. Προφανώς αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τις πράξεις του, αλλά από εκεί ξεκινάει, θέλει να εκδικηθεί για να προστατεύσει τους ανθρώπους που αγαπάει. Άλλο που τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα».

1678093830432-192083630-lekkas-(1).jpg

Τάσος Λέκκας

Ο Ρήγας προκαλούσε τον Γρηγόρη, που ήταν πιο φιλήσυχος, από τότε που ήταν παιδιά. Η έχθρα αυτή συνεχίζει όμως και στο παρόν.

«Όλα ξεκινούν από το πώς μεγάλωσε και με­γάλωσε ξέροντας ότι αυτόν τον μισεί. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αυτοί οι δύο νέοι μέγιστο». / άντρες θα μπορούσαν να ήταν και φίλοι. 0 Γρηγόρης αποτελεί διαφορετική περίπτωση. Είναι ερωτευμένος και θα μπορούσε να δεχτεί τα πάντα για την Ιουλία. Δεν θα είχε πρόβλημα να συνυπάρξει με τον Ρήγα. Ο Ρήγας όμως τον προβοκάρει συνέχεια».

Ο Ρήγας δεν έχει κάποιο αίσθημα;
«Υπάρχει μια κοπέλα της οποίας αρέσει πολύ αυτός ο νεαρός άντρας αλλά δεν γνωρίζω τι θα γίνει με αυτό».

Πηγή: Tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved