Το προξενιό της Ιουλίας - Τάσος Λέκκας: «Η Στάσα και ο Ρήγας έμαθαν να τους μισούν»
Media

Το προξενιό της Ιουλίας - Τάσος Λέκκας: «Η Στάσα και ο Ρήγας έμαθαν να τους μισούν»

Μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» κάνοντας αισθητή την καλλιτεχνική του παρουσία. Τη φετινή σεζόν ο Τάσος Λέκκας επιστρέφει στη μικρή οθόνη του ALPHA μέσα από τη δραματική σειρά εποχής «Το προξενιό τnς Ιουλίας», υποδυόμενος τον Ρήγα, τον γιο της Στάσας, που μεγάλωσε έχοντας μάθει να μισεί. Και παρόλο που η πρόθεσή του είναι καλή, οδηγείται συνεχώς σε λανθασμένες επιλογές.

Πείτε μας για τον Ρήγα. Τι χαρακτήρας είναι;
«Ο Ρήγας είναι πολύ μακριά από μένα γιατί είναι οξύθυμος κι έχει μίσος μέσα του. Είναι το αρχέγονο πρότυπο του άντρα εκείνης της εποχής. Έπρεπε να διανύσω μεγάλη απόσταση για να τον φτάσω και η πορεία αυτή είναι που κά­νει ενδιαφέροντα τον ρόλο».

Ποια χαρακτηριστικά σας του προσδώσατε;
«Δεν χωράνε δικά μου χαρακτηριστικά στον Ρήγα. Είναι τόσο τραχύς και αψύΣ. Είναι σε όλα του... πολύς. Αγαπάει την αδελφή του την Ιουλία και θέλει να την προσέχει με τον τρόπο του. Τώρα τι θα καταφέρει... αυτό είναι άλλη κουβέ­ντα».

Tasos-Lekkas.jpg

Το προξενιό της Ιουλίας - Τάσος Λέκκας

Μοιάζει με τη μητέρα του τη Στάσα.

«Από εκείνη πήρε. Τη λατρεύει και της έχει μεγάλη αδυναμία όπως κι εκείνη στον μοναχογιό της. Μοιράζονται το ίδιο μίσος για την αντίπαλη οικογένεια. Ο Ρήγας είναι αυτό που λέμε... παιδί της μάνας του».

Το οποίο μίσος ξεκίνησε από περιουσιακές διαφορές.

«Ξεκίνησε από μια αδικία που συνέβη από τον παππού του Γρηγόρη καθώς έκλεψε τα χωράφια του πατέρα της Στάσας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την οικονομική και κοινωνική παρακμή της οικογένειας συν ότι ο άνθρωπος πέθανε από τη στενοχώρια του. Μεγαλώνοντας σε αυτό το κλίμα με αυτά τα βιώ­ματα, και η Στάσα και ο Ρήγας έμαθαν να τους μισούν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved